Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Falun

Bestil overnatning på First Hotel Grand, og vælg mellem 191 moderne værelser i forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Alle værelser er røgfrie og har kvalitetssenge fra Jensen, gratis WiFi og badeværelse med badekar eller brusebad. Hotellet ligger tæt på skibakker og skønne naturoplevelser. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Som gæst hos os på First Hotel Grand får du 15 % rabat på Lugnet Spa & Relax. Venligst kontakt hotellet for booking.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Economy Twin, fra 1.202 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Vores Standard Economy Twin-værelser er som en vintage bil - charmerende, måske lidt skramlende, men du ved, at de tilbyder, hvad du har brug for. Perfekt for dem, der prioriterer en god nattesøvn over at tænke på indretningsstile. Med to 90 cm brede senge fra Jensen, der kan skilles ad, passer værelset godt til dig, der rejser alene, med en ven eller et søskende. På værelset er der altid adgang til gratis WiFi, badeværelse med brusebad, hårtørrer, skrivebord samt garderobe med plads til kufferten.
Kan kun bookes via telefon eller e-mail
2x 90 cm brede senge fra Jensen, som kan adskilles.
Book
Standard Economy 2-personersværelse. Bilde.Standard Economy 2-personersværelse. Bilde.Standard Economy 2-personersværelse. Bilde.

Small Dobbelt, fra 1.212 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 11 m²
Small Dobbelt-værelserne er det perfekte valg for dem, der søger en god og billig overnatningsmulighed. Værelserne er 11 m² store og har to 80 cm brede senge fra Jensen, der er sat sammen som en dobbeltseng. Der er også et skrivebord, gratis WiFi og en fladskærms-tv. Badeværelset er flisebelagt og har bruser og gulvvarme.
Seng og kapacitet
2x 80 cm brede Jensen-senge.
Book
standard enkeltværelseLille dobbeltværelse. Bilde.En husholderske gør rent på hotelværelset. Bilde.Standard 2-personersværelse. Bilde.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.

Standard Dobbelt, fra 950 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 - 20 m²
Vores Standard Dobbeltværelser er perfekte til solo-rejsende, der ønsker lidt ekstra plads, eller til par på en weekendtur. Værelserne er 15m² store og har en fladskærms-tv og to 90 cm brede senge fra Jensen, der er sat sammen som en dobbeltseng. Gratis WiFi, en hårtørrer og et skrivebord er også tilgængelige på værelset. Badeværelset er flisebelagt og har bruser og gulvvarme.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge.
Book
standard dobbeltværelseStandard-dobbeltværelse. Bilde.Standard 2-personersværelse. Bilde.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.

Standard Twin, fra 1.226 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Er du på en weekendtur med en ven eller vil du bare sove i din egen seng? Intet problem, vores rummelige Standard Twin-værelser på 20 m² har dig dækket. Værelserne har to separate 90 cm brede senge fra Jensen, et skrivebord, fladskærms-tv og gratis WiFi. Badeværelset er flisebelagt og har en bruser og gulvvarme. Der er også plads på værelserne til at tilføje en ekstra seng.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge.
Book
Standard dobbeltværelse. Bilde.Lille dobbeltværelse. Bilde.Standard dobbeltværelse. Bilde.Standard 2-personersværelse. Bilde.

Superior Dobbelt, fra 1.374 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Sofaen og ekstra plads i vores Superior Double værelser gør dem populære blandt både forretningsrejsende og familier. Værelserne er 20 m² store og har to 90 cm brede senge fra Jensen, som er opredt som en dobbeltseng og en sovesofa på 140 cm bredde. Der er også en fladskærms-tv, skrivebord, kaffemaskin, kedel og gratis WiFi på værelset, samt en hårtørrer. To af de Superior-dobbeltværelser (nummer 578 og 575) har også minibar. Badeværelset er flisebelagt og har bruser og gulvvarme. De Superior værelser fås også som kæledyrsvenlige værelser (mod et tillægsgebyr) for dem, der ønsker at tage deres firbenede ven med på turen.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge og en 140 cm bred sovesofa.
Book
superior dobbeltværelseStandard-dobbeltværelse. Bilde.Superior dobbeltværelse. Bilde.Standard 2-personersværelse. Bilde.Superior-dobbeltværelse. Bilde.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.En kaffemaskine. Billede.

Junior Suite, fra 2.267 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores to-værelses Junior Suite på 30 m² har en fantastisk udsigt over Falun. Soveværelset har en fladskærms-tv og to 90 cm brede senge fra Jensen, der er samlet som en dobbeltseng. Stuen har et skrivebord, en yderligere fladskærms-tv og en sovesofa på 140 cm bredde. Badeværelset er flisebelagt og har en bruser, badekar og separat toilet. Som gæst finder du også en badekåbe, tøfler, hårtørrer, minibar, kaffemaskine og elkedel til din bekvemmelighed.
Seng og kapacitet
2x 90 cm Jensen-senge og en 140 cm sovesofa.
Book
Lille Dobbeltværelse. Bilde.JuniorsuiteBadeværelse juniorsuiter. Bilde.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.

Tagsuite, fra 3.314 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
For familier eller par, der søger ekstra luksus, tilbyder vi vores 45 m² store to-værelses Tag Suite med to separate senge på 90 cm fra Jensen, som kan samles som en dobbeltseng, to fladskærms-tv og en fantastisk udsigt over Falun. Stuen har et bord med fire stole og en sovesofa på 160 cm bredde. Det flisebelagte badeværelse har en stor bruseniche, et stort badekar, gulvvarme og en separat toilet. Derudover er der badekåber, tøfler, en hårtørrer, minibar, kaffemaskine og en elkedel til din bekvemmelighed.
Seng og kapacitet
2x 90 cm Jensen-senge og en 160 cm bred sovesofa.
Book
En seng på et hotelværelse. Billede.Badeværelse tagsuite. Bilde.Badeværelse Rooftop Suite. Bilde.Stue Tagsuite. Bilde.Rooftop Suite balkon. Billede.Stue Tagsuite. Bilde.

Lindmarkersuite, fra 2.885 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 74 m²
For dem, der ønsker den ultimative luksus og komfort, har vi vores 74 m² store to-værelsessuite kaldet Lindmarker Suite, som har en sauna og et badekar til to personer. I soveværelset er der en 200 cm bred King-size seng fra Jensen, en badekåbe, tøfler og en fladskærms-tv. I stuen er der et stort bord med komfortable stole, en 160 cm bred sovesofa og en fladskærms-tv. Badeværelset er flisebelagt og har en bruser, dobbelt badekar, sauna og separat toilet. Derudover er der en minibar, hårtørrer, kaffemaskine og en elkedel til din bekvemmelighed.
Seng og kapacitet
1x 200 cm Jensen-seng og en 160 cm bred sovesofa.
Book
Lindmarker Suite. Bilde.En seng på et hotelværelse. Billede.Badeværelse juniorsuiter. Bilde.Badeværelse Lindmarker Suite. Bilde.