Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Falun

Bestil overnatning på First Hotel Grand, og vælg mellem 191 moderne værelser i forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Alle værelser er røgfrie og har kvalitetssenge fra Jensen, gratis WiFi og badeværelse med badekar eller brusebad. Hotellet ligger tæt på skibakker og skønne naturoplevelser. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

First SmartBed Twin, fra 1.122 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjederseng, hvor madrassens hårdhed kan justeres.Værelserne har to separate senge (2x90 cm), som er ideelle til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse.Når du bor på et SmartBed-værelse, får du også et personligt sovekit, som indeholder både sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
2x 90 cm separate senge. Seks ud af otte værelser har en sovesofa.

Junior Suite, fra 1.668 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Nyd en fantastisk udsigt ud over Falun eller slap af i den separate opholdsstue. Vores 2-værelses Juniorsuite har to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen og et fladskærms-TV i soveværelset. I opholdsstuen er der et stort skrivebord, sofagruppe, fladskærms-TV og en 140 cm sovesofa. Badeværelset inkluderer med brusebad, badekar, og separat toilet. I suiten finder du også morgenkåbe, tøfler, hårtørrer og kaffemaskine til fri afbenyttelse.
Seng og kapacitet
2x 90 cm Jensen-senge og en 140 cm sovesofa.

Tagsuite

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores tagsuite er udstyret med to 90 cm Jensen-senge skubbet sammen og 45 m², to fladskærms-TVer og har en fantastisk udsigt over Falun. I opholdsstuen er der et stort bord, sofagruppe, en 160 cm sovesofa og skrivebord. Badeværelset har et stort brusebad, stort badekar, gulvvarme og separat toilet. Du finder også morgenkåbe, tøfler, hårtørrer og kaffemaskine til fri afbenyttelse.
Seng og kapacitet
2x 90 cm Jensen-senge og en 160 cm bred sovesofa.

Lindmarkersuite, fra 3.663 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 74 m²
Vores Lindmarker-suite er udstyret med en 200 cm king size Jensen-seng og to fladskærms-TVer. Suiten har udsigt ud over shoppinggader og restauranter. I den separate opholdsstue er der et stort bord, sofagruppe, en 160 cm bred sovesofa og skrivebord. Suiten har et stort badeværelse med brusebad, badekar, sauna og separat toilet. Du finder også morgenkåbe, hårtørrer, tøfler og kaffemaskine til fri afbenyttelse.
Seng og kapacitet
1x 200 cm Jensen-seng og en 160 cm bred sovesofa.

Superior Dobbelt, fra 1.121 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Familier og forretningsrejsende er især begejstrede for vores extra rummelige Superior Dobbelt-værelser. Værelserne er udstyret med 2 x 90cm Jensen-senge skubbet sammen, en 140cm sofaseng, og et fladskærms-TV. Badeværelset er flisebeklædt og har brusebad, toilet og gulvvarme. Du finder også en hårtørrer og kaffemaskine til fri afbenyttelse.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge og en 140 cm bred sovesofa.

Standard Dobbelt, fra 1.045 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 - 20 m²
Vores Standard Dobbelt-værelser er perfekte til par på rejse eller en solorejsende der ønsker lidt ekstra plads. Værelserne er udstyret med 2 x 90cm Jensen-senge skubbet sammen, en hårtørrer og et fladskærms-TV. Flisebadeværelset indeholder et toilet, brusebad og gulvvarme.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge.

Standard Twin, fra 1.020 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Rejser du med venner eller har du bare lyst til at sove i egen seng? Vores Standard-Twin værelser er udstyret med 2 x 90cm Jensen-senge. Værelserne indeholder også fladskærms-TV, hårtørrer og har plads til en ekstra seng (med tillægsgebyr). Flisebadeværelse med toilet, brusebad og gulvvarme.
Seng og kapacitet
2x 90 cm brede Jensen-senge.

Economy Dobbelt, fra 908 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 11 m²
Med 2 x 80cm Jensen-senge skubbet sammen, er vores Economy Dobbelt-værelse perfekt til dig, der ønsker et budgetvenligt alternativ. Inkluderer en hårtørrer og fladskærms-TV. Flisebadeværelse med toilet, brusebad og gulvvarme.
Seng og kapacitet
2x 80 cm brede Jensen-senge.