Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Falun

Hotellets centrale placering, kun fem minutters gang fra Falun Centralstation, gør First Hotel Grand til det perfekte udgangspunkt for at udforske Falun og omegn.

løbende mand

Lugnet

Lugnet er et rekreativt område med stort R. Her har du både fine vandre- og motionsstier til skiløb, løbetræning og mountainbiking.

De, der ønsker at forbedre deres teknik eller få endnu mere ud af træningen, anbefaler vi at kontakte Lugnets Vasaloppcenter.

Området har også et motionscenter, sportshaller, svømmehal og friluftsbad om sommeren. Så hop i dit træningstøj, og kom i gang.

shopping

Anna & Hjalmar

Den charmerende genbrugsbutik Anna & Hjalmar i Falun tilbyder et helt særligt udvalg af produkter og er perfekt til dem, der ønsker at handle vintage og miljøvenligt.

Butikken ligger kun 10 minutters gang fra hotellet. Besøg Anna & Hjalmar på Facebook.

sallad

Gott&Reco

På Stora Torget, et stenkast fra hotellet, ligger den sundhedsbevidste og hyggelige café og bageri Gott & Reco.

Her er alt glutenfrit, og menuen har masser af raw og veganske alternativer samt mad og godter, der passer til paleo- og LCHF-diæter. Friske, økologiske og naturlige ingredienser – godt for både dig og miljøet.

Pst - tjek kagedisken, når nu du er der!

Falu-minen

Verdensarv-seværdigheden Falu-minen, en tidligere kobbermine, er en af Falus største attraktioner. Her kan du lære om minens 1000-årige historie, både over og under jorden, året rundt.

Hvis du ønsker at gå ned i en dybde på 67 meter, skal du medbringe behageligt og varmt tøj. Temperaturen her er kun omkring plus fem grader uanset sæsonen.

Falu-minen ligger 20 minutters gang eller fem minutter i bil fra hotellet.

Romme Alpin Ski Center

Romme Alpin

Romme Alpin Ski Center ligger 30 minutter fra hotellet i bil.

Fra de to skibakker, hvoraf den højeste er 275 meter, løber 33 løjper i alle retninger. Der findes også et stort skiudlejningscenter, en skibutik samt flere spisesteder med varieret tilbud.