Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelværelser og lejligheder i Kvinesdal

Book overnatning på Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner. Hotellet har 85 moderne og komfortable hotelværelser og lejligheder. Både Superior værelser og lejligheder inviterer til fjordudsigt. Morgenmad og gratis WiFi er inkluderet, og på hotellet finder du gratis parkering og ladefaciliteter til elbiler.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy-enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Hotellets økonomifløj tilbyder komfortable enkeltværelser til fordelagtige priser. De 20 m² store værelser er udstyret med en enkeltseng, eget badeværelse, skrivebord, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer, smart-tv og et lille køleskab til personlig opbevaring. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En enkeltseng.
Book
Economy enkeltværelse. Billede.Economy enkeltværelse. Billede.Economy enkeltværelse. Billede.Economy enkeltværelse. Billede.

Economy-dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Hotellets økonomifløj tilbyder komfortable dobbeltværelser til fordelagtige priser. De 20 m² store værelser er udstyret med dobbeltseng, eget badeværelse, skrivebord, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer, smart-tv og et lille køleskab til personlig opbevaring. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
Book
Economy dobbeltværelse. Billede.Economy dobbeltværelse. Billede.Economy dobbeltværelse. Billede.Economy dobbeltværelse. Billede.Economy dobbeltværelse. Billede.

Economy-twinværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Hotellets økonomifløj tilbyder komfortable twinværelser til fordelagtige priser. De 20 m² store værelser er udstyret med to enkeltsenge, eget badeværelse, skrivebord, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer, smart-tv og et lille køleskab til personlig opbevaring. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge.
Book
Economy 2-personersværelse. Billede.Economy 2-personersværelse. Billede.Economy 2-personersværelse. Billede.Economy 2-personersværelse. Billede.Economy 2-personersværelse. Billede.

Standard-dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Standard-dobbeltværelserne på 24 m² i Knaben-fløjen er nyrenoverede med flotte nye gulve. Nogle har egen altan. Værelserne har eget badeværelse, skrivebord, et lille køleskab til personlig opbevaring, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og smart-tv. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
Book
Standardværelse. Billede.Standardværelse. Billede.

Superior-dobbeltværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
De rummelige Superior-dobbeltværelserne på 24 m² byder på fantastisk udsigt over Fedafjorden. De er indrettet med dobbeltseng, et lille køleskab til personlig opbevaring, te- og kaffefaciliteter, smart-tv, skrivebord og hårtørrer. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
Book
Superior værelse. Billede.Superior Twin værelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Superior-twinværelse

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
De rummelige Superior-twinværelser på 24 m² er indrettet med 2 enkeltsenge (90 cm brede). Alle værelserne byder på fantastisk udsigt over Fedafjorden og er udstyret med et lille køleskab til personlig opbevaring, te- og kaffefaciliteter, smart-tv, skrivebord og hårtørrer. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge.
Book
Superior Twin værelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Hotellejligheder med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
De stilfulde hotellejligheder er 30 m² store og har et separat soveværelse med dobbeltseng. Her er der mulighed for at rede en seng på sovesofaen, samt at indsætte en ekstra tremmeseng/ekstra seng evt. Alle lejligheder har balkon, veludstyret køkken, eget badeværelse og stue. Gratis WiFi og morgenmad er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng og sovesofa. En barneseng og en ekstra seng kan stilles til rådighed.
Book
Lejlighed soveværelse. Billede.Lejlighed. Billede.Lejlighed køkken. Billede.