Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Aktive oplevelser i åben natur

Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner byder på storslåede naturoplevelser året rundt.

I umiddelbar nærhed af hotellet finder du fantastiske vandremuligheder og aktiviteter for hele familien: fjeldvandring, fossende elve, vandland og golf i det grønne.

En kvinde, der holder en golfkølle. Billede.

Kvinesdal Golfcenter

Golfcentret tilbyder den nyeste TrackMan 4 golfsimulator. Prøv den alene eller sammen med venner. Der tilbydes kurser, der passer til alle og alle aldre.

En mor med et barn under vand. Billede.

KVINAbadet vandland

Et nyt og skønt vandland med 25-meter pool, udspring, inden- og udendørs spabad og sauna, vandrutsjebaner, terapibassin og Sydnorges længste vandrutsjebane på hele 63,3 meter.

Et par på en bjergtop. Billede.

Fjeldvandring

Området omkring hotellet byder på mange fantastiske vandre- og klatreture i fjeldene. Det gælder både korte og længere dagsture. Vi pakker gerne picnickurve og frokoster.

golf

Utsikten Golfpark

Utsikten Golfpark byder på en af Norges smukkeste 18-hullers golfbaner. Der er desuden Pay & Play 9-hullers bane. Her spiller du golf midt i et vildmarkseventyr med uberørt skov og panoramaudsigt.

En mand fisker i en flod. Billede.

Laksefiskeri

Kvina-elven byder på fantastiske fiskemuligheder. Her kan du fange vildlaks og havørred. Elven strækker sig over 16 km og byder på både rolige områder og vandfald.

En kvinde klatrer op ad et bjerg. Billede.

Via Ferrata-klatring

Via Ferrata er en form for klatring, hvor klatreruten består af ståltrin og sikkerhedswire. Turen giver dig mulighed for at opleve fjeldene på en spændende, nem og sikker måde. Ingen klatreerfaring er påkrævet.