Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

De lyse og enkle værelser på Skagen Motel – First Partner Collection er indrettet med fladskærms-tv, eget badeværelse med brusebad, sofa, skrivebord og klædeskab. Motellet byder desuden gæsterne velkommen til afslapning på haveterrassen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Dobbeltværelserne er indrettet med twinsenge bestående af 2 enkeltsenge. Værelserne har eget badeværelse med brusebad, tv og WiFi. Der er gratis parkering lige uden for døren.
Seng og kapacitet
Twinsenge (2 x 90cm)
Book
Dejligt dobbeltværelse med blå møbler. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med blå møbler. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med blå møbler. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med blå møbler. Bilde.Badeværelse med hvid baggrund. Bilde.

Comfort Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
Dobbeltværelser er møbleret med twinsenge bestående af 2 enkeltsenge. Værelserne har desuden hjørnesofa, tv, WiFi og eget badeværelse med brusebad. Der er gratis parkering lige uden for døren.
Seng og kapacitet
Twinsenge (2 x 90 cm)
Book
Comfort Dobbeltværelse. Bilde.Billedet af verandaens Comfort Dobbeltværelse. Bilde.

3-personersværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 22 m²
3-personersværelserne er indrettet med twinsenge bestående af 2 enkeltsenge samt 1 separat enkeltseng. Værelserne har eget badeværelse med brusebad og WiFi. Der er gratis parkering.
Seng og kapacitet
Twinsenge (2 x 90 cm)
En enkeltseng (90 cm)
Book
3-personersværelse med grå møbler. Bilde.Badeværelse 3-personersværelse. Bilde.3-personersværelse med grå møbler. Bilde.

Deluxe Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Deluxe Dobbeltværelserne er møbleret med twinsenge bestående af 2 enkeltsenge. Værelserne har desuden eget badeværelse med brusebad, tv og WiFi. Der er gratis parkering.
Seng og kapacitet
Twinsenge (120 cm x 140 cm)
Book
Deluxe-dobbeltværelse. Bilde.Sofa inde i Deluxe-dobbeltværelse. Bilde.Billedet af verandaen udendørs Deluxe-dobbeltværelse. Bilde.

Familieværelser 4 personer

Værelset passer til:
Størrelse: 50 m²
Familieværelserne er indrettet til 4 personer med enkeltsenge og to separate enkeltsenge. Værelserne er desuden udstyret med badeværelse med bruser, tv, køleskab og WiFi. Der er gratis parkering.
Seng og kapacitet
Enkeltsenge
To enkeltsenge (90 cm)
Book
Familieværelse 4 personer med røde møbler. Bilde.Familieværelse 4 personer med røde møbler. Bilde.Familieværelse 4 personer med røde møbler. Bilde.Familieværelse 4 personer med røde møbler. Bilde.Udsigt til familieværelse 4 personer. Bilde.

Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 52 m²
Suiten er den eneste i sin kategori på Skagen Motel. Suiten er indrettet med et stort soveværelse med twinsenge bestående af 2 enkeltsenge samt en entre med skrivebord. Dertil et stort og rummeligt badeværelse med separat brusekabine samt et stort spa/boblebad til 2 personer. Suiten har tv, WiFi og tilbyder gratis parkering. Gæster modtager 1 flaske vin og frugt ved ankomst.
Seng og kapacitet
Twinsenge (2 x 90cm)
Book
Suite med grå møbler. Bilde.Suite med grå møbler. Bilde.Deluxe-dobbeltværelse. Bilde.Gangen i Suiten. Bilde.Badeværelsessuite. Bilde.