Gå til hovedindhold

Skalddyrsaften

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Skalddyrsaften

Velkommen til Skalddyrsaften - Plateau de fruits de mer 10. Februar 2023 fra 18.30 til 22.00.

Skaldyrsæsonen er over os og det skal naturligvis fejres med et sandt festmåltid. Glæd dig til en spiseoplevelse med pomp og pragt når Restaurant Grand slår dørene op til Skaldyrsaften: Plateau de Fruits de Mer.

Den høje etagere er gavmildt pyntet med havets appetitvækkende fristelser og du kan se frem til en vidunderlig aften med et bredt og velsmagende udvalg af skaldyr.

Glæd dig til delikat Bearii caviar og friske Bretagne østers. På opsatsen finder du nogle af sæsonens aller fineste råvarer såsom, men ikke begrænset til, krabbe, hummer og muslinger foruden rejer og meget andet.

Alt sammen i selskab af grillet citron, cremet aioli, en intens hummermayonnaise og surdejsbrød samt boghvede blinis.

MENU
Plateau de fruits de mer

BEARII CAVIAR - 10g Fransk Caviar per couvert.

BRETAGNE ØSTERS - 2 stk friske franske østers med grillet citron.

DANSK SORTHUMMER - 1/2 kogt hummer pr. couvert.

BLÅMUSLINGER - Dampet i hvidvin med friske urter

KAMMUSLING - Norsk dykkerfanget kammusling med friskhakket æble og dildolie.

JOMFRUHUMMER - Ristede jomfruhummer i urter og smør.

SØKOGTE REJER - Store søkogte rejer med skal

KRABBEKLØR - Klør fra nordatlantisk taskekrabbe.

TILBEHØR - Aioli, hummermayonaise, luftigt surdejsbrød, boghvede blinis med rødløg og fed fraiche serveres a part.

Pris per person. 695,-
Minimum 2 Couverter

BESTIL HER