Gå til hovedindhold

Julefrokost 1(2). weekend

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Julefrokost

Grand Hotel er vært når vi slår dørene op til et af årets helt store begivenheder den årlige julefrokost hvor vi på festligste manér byder julen velkommen med et brag af en fest.

Vi tager den årlige julefejring til nye højder med et sprudlende og elegant dinnerparty. Restauranten på Grand Hotel har forberedt en menu i 5 serveringer med tilhørende vinmenu og efterfølgende kaffe, te og sødt fra hotellets konditor.

Under middagen byder på vi underholdning med dansetruppen Foxy Ladies, der med vanelig sus i skørterne sætter gang i feststemingen. 

Efter middagen spiller Grand Orchestra op med dansable rytmer og swingende pophits under kyndig ledelse af kapelmester Lasse Skov. Det syv mands store orkester leverer en festlig blanding af hits fra de sidste 6 årtier; fra rock’n roll til moderne pop. Det hele bliver pakket ind i rendyrket spilleglæde af nogle af fyns bedste musikere.

Dans julen ind når Grand Orchestra med selvsikker charme spiller et fænomenalt mix af klassiske pophits fra Ed Sheeran til U2, Justin Timberlake og Thomas Helmig, et mix, der med garanti slider hul i sålerne på selv de stædigste bænkevarmere.

Book jeres pladser til Grand Hotels store julefrokost. Billetten inkludere 5 retters menu med vinmenu, kaffe the og sødt samt fremragende underholdning med Foxy ladies & Grand Orcestra, og selvfølgelig masser af julestemning.

Billetter

Noter venligts om i ønsker hovedret 1 eller 2 i kommeneratfeltet ved bestilling.

Pris per person 1.395,-

Booking