Gå til hovedindhold

Hvad giver vi dig?

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hvad giver vi dig?

Hvis du vælger at blive en del af First Hotels-familien, får du adgang til et stærkt netværk med mere end 2000 unikke hotelkollegaer i Skandinavien, Gennem vores globale partnerskaber gør vi dit hotel synligt for gæster i hele verden. Du får også adgang til gode indkøbspriser på udstyr til hotellet gennem vores aftale med indkøbsorganisationen Nores.

Distributionskanaler og revenue
Vores distributions- og revenue team hjælper og støtter dig med dit revenue-arbejde. Vores primære fokus er at generere øget værelsesindtægter både via First Hotels egne kanaler samt via eksterne bookingkanaler.

Vi sørger for at indsamle priser og hjælper dig med at kommunikere dine priser til nøje udvalgte markeder og samarbejdspartnere. Vi hjælper med at styre projekter samt med udvikling og implementering af tekniske løsninger og støtter desuden dit hotel med oplæring og teknisk support. Alt sammen med ét mål – at generere flere bookinger og øge værelsesprisen på dit hotel!

Salg & marked
Salg og markedsføring er afgørende for at øge dit hotels indtjening. Vi arbejder ihærdigt på at styrke vores brand og øge synligheden for dit hotel via vores mange kommunikationskanaler. Vi mener, at et godt og tæt samarbejde er nøglen til gode resultater. Derfor får du tæt opfølgning fra os via direkte kommunikation, regelmæssige møder samt vores årlige konference. Derudover er vi naturligvis altid til rådighed for hjælp og rådgivning undervejs.

Salg
Vores salgsorganisation arbejder for at tilføre dit hotel lønsomhed gennem lokale, nationale, skandinaviske og internationale overnatnings- og konferenceaftaler. Vores salgsteam på vores hovedkontor i Oslo samt på vores kontorer i Stockholm og København arbejder desuden for at gøre dit hotel tilgængeligt og synligt på verdenskortet.

Firmaer/rejsebureauer
Vi arbejder med virksomheder og rejsebureauer, og har i dag en stor kundebase med firmaaftaler, der skaber trafik og salg til dit hotel både hvad angår konference- og overnatningsbookinger.

Ferie og fritid
Leisure-segmentet er også en målgruppe vi arbejder med for at skabe trafik og volumen til dit hotel.

Salgssupport
Vi arbejder altid tæt sammen med vores medlemshoteller. Vi mener, at et godt partnerskab er afgørende for, at vi sammen kan opnå øget salg og øget omsætning. Vi afholder jævnligt møder og regionale aktiviteter og tilbyder forskellige værktøjer og uddannelse.

Marked
Vi arbejder løbende med at markedsføre brandet First Hotels og alle vores hoteller. Vi arbejder for at øge kendskabet til First Hotels, fordi stærke brands øger genkøb samt øger salg og rentabilitet. Vi arbejder med kommunikation, dialog og salg gennem kanaler såsom hjemmesider, nyhedsbreve, CRM og sociale medier for at styrke kundeloyaliteten og omdømme samt kendskab til dit hotel. Og vi arbejder naturligvis med salgsaktiviteter, annoncering, kampagner og koncepter for at tiltrække nye segmenter af kunder og gæster.

Alle vores medlemshoteller har adgang til professionelle værktøjer i markedsføringen, inkl. hjemmesider og portaler, samt får hjælp til at trykte og designe grafisk materiale til mediebanken og som giveaways for blot at nævne nogle få af vores services. Vi arbejder ihærdigt på at markedsføre og sælge hotellerne i kæden – for at generere indtægter til dit hotel!

Økonomi og indkøb
Vi hjælper dig med finansiering og indkøb. Vi sikrer, at alle distributionsomkostninger, provisioner og indtægter kommer hotellet til gode på den rette måde og til rette tid. Som medlem får du også adgang til vores gode købsaftaler med rimelige priser for hotellets indkøb, så du kan bruge din tid så effektivt som muligt og fokusere på den generelle drift af hotellet.

First Member 
Vores loyalitetsprogram tilbyder fordele og optjening af bonus (FirstCoins) til medlemmer, når de bor på vores First Hotels i Skandinavien og Island. 

  • Medlemskabet er gratis, og medlemmerne får fordele og optjener FirstCoins fra første overnatning. Alle nye medlemmer får også 50 FirstCoins (=50 NOK) som velkomstbonus.
  • First Member består af fire forskellige medlemsniveauer: Silver (velkomstniveau), Gold (efter 3 nætter), Platinum (efter 15 nætter) og Black (efter 30 nætter).
  • Medlemsniveauet er baseret på antal nætter kunden bor hos os i løbet af tre hele år + det år, kunden bliver medlem.
  • Jo højere medlemsniveau, medlemmet har, jo bedre fordele får medlemmet adgang til.
  • Vores medlemmer modtager altid tilbud og information før alle andre. 

Via vores loyalitetsprogram hjælper vi dig med at skaffe nye kunder til dit hotel. Læs mere om programmet her.

Oplæring
Vi tilbyder selvfølgelig god oplæring til både dig og dine medarbejdere, så du kommer godt i gang og på den bedste måde udnytter alle fordelene ved at være en del af First Hotels kæden.

Introduktionsdage, fysiske workshops, onlinekurser og møder er alt sammen en del af vores faste oplæringstilbud. Vi har også en fyldig værktøjskasse, som du kan få adgang til og oplæring i at bruge. Derudover giver vi dig skræddersyet oplæring, hvis du ønsker.

Vores mål er, at du kommer til at kende os, og vi kommer til at kende dig – så vi sammen kan maksimere lønsomheden for dig og dit hotel!