Gå til hovedindhold

Skøn søvn med First SmartBed

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Skøn søvn med First SmartBed

Vores SmartBed-værelser ligger i en rolig del af hotellet og har god ventilation. De er indrettet med senge, hvor madrassens fasthed kan justeres. Du får også et søvn-kit med sovemaske og ørepropper.

Søvn betyder alt for din velvære. Ariana Huffington, medstifter af det store netmedie Huffington Post, skriver i en ny bog, der netop er udkommet, at vi er midt i en søvnkrise: Vi får alt for lidt søvn, som i værste fald kan føre til blandt andet dårligere fysisk helse, hjerte- og vægtproblemer, sukkersyge, kræft og Alzheimers. Ariana Huffington mener, at mere og bedre søvn på alle niveauer i vores samfund vil føre til en bedre hverdag - kulturelt, professionelt og på et privat plan.

På First Hotels tager vi også søvn alvorligt, og vi ved, hvor vigtigt det er med søvn - både når du er på jobrejse, og når du er på ferie. Derfor lancerede vi tidligere på året First SmartBed fra firmaet YouBed, som er en af de senge, Arianna Huffington mener kan hjælpe dig med at sove bedre om natten og dermed øge din livskvalitet. Med First SmartBed kan du således indstille madrassens hårdhed og dermed optimere din søvn.

SmartBed-værelse

Værelserne er søvnvenlige med god udluftning og er beliggende i et roligt afsnit af hotellet. De er indrettet med senge, hvor fastheden på madrassen kan justeres.

  • Twin-værelser (2x90 cm senge) eller Dobbeltværelse (180 cm).
  • Søvn-kit med sovemaske og ørepropper

Vælg SmartBed-værelse næste gang du bor hos os

De fleste af vores hoteller tilbyder SmartBed-værelser, som du kan vælge, næste gang du skal bo hos os. Vælg hotellet, du vil bo på og vælg værelsestypen SmartBed.

Du kan læse mere om sengen her

Se videoen om fjedermadrassen her

Læs mere om Arianna Huffingtons bog 'Sömnrevolutionen'

Mere om vores senge

  • YouBed producerer verdens første fjedermadras, som kan tilpasses personlige præferencer.
  • Håndstyringen gør, at du bestemmer hvor hård eller blød sengen skal være.
  • Du kan justere sengens forskellige komfortzoner separat (skuldre og hofteparti) for at optimere den personlige tilpasning.
  • På fjernbetjeningen kan du aflæse sengens hårdhed. Uanset kropslængde eller -form får du din egen komfortprofil, som du kan genskabe ved næste besøg.