Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Umeå

Bestil overnatning på First Hotel Dragonen i Umeå og vælg mellem 93 komfortable værelser i forskellige værelsestyper som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at dit ophold i det centrale Umeå skal blive så perfekt som muligt. Alle værelser er røgfrie, har skønne kvalitetssenge fra Höie og tilbyder gratis WiFi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Dobbelt uden vindue, fra 810 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-18 m²
Vores Dobbeltværelser uden vindue er lyse og moderne indrettet med skrivebord, skrivebordsstol, 49” LED smart-tv samt lyddæmpende væg-til-vægtæppe. Værelserne er udstyret med en 160 cm dobbeltseng eller to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders. Det rummelige badeværelse med væg- og gulvfliser er udstyret med brusebad, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
Kan kun bookes via telefon eller e-mail
En 160 cm dobbeltseng eller to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders.

Familie 4 senge uden vindue, fra 1.166 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Familieværelser med 4 senge uden vindue er lyse og moderne indrettet med skrivebord, skrivebordsstole, 49” LED smart-tv samt lyddæmpende væg-til-vægtæppe. Værelserne er udstyret med to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og en 80 x 200 cm køjeseng fra Sävar Snickeri. Det rummelige badeværelse med væg- og gulvfliser er udstyret med brusebad, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
Kan kun bookes via telefon eller e-mail
To separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og en 80 x 200 cm køjeseng fra Sävar Snickeri.

Familie 6 senge uden vindue, fra 1.796 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores Familie 6-sengsværelse uden vinduer er tilgængelighedstilpassede og 30 m² store. Værelserne har seks senge, separate værelser og opleves som meget rummelige og luftige. Værelserne er lyse og moderne indrettede med skrivebord, skrivebordsstol, 49” LED smart-tv, køleskab samt støjdæmpende væg-til-væg tæppe. Her findes to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og to hængekøjer med sengemålene 80 x 200 cm fra Sävar Snickeri. Den ene køjeseng er placeret i et adskilt værelse med dør. De rummelige badeværelser med væg- og gulvfliser er udstyret med bruser, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
Seng og kapacitet
To separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og to hængekøjer med sengemålene 80 x 200 cm fra Sävar Snickeri. Den ene køjeseng er placeret i et adskilt værelse med dør.

Deluxe Familie, fra 1.325 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 m²
Vores Deluxe-værelser blev renoveret i 2014. Værelserne har en separat sofagruppe med sofabord, hvor du kan afholde mindre møder eller spise din morgenmad. Værelset har et 50” LED Smart-TV, elkedel til kaffe/the, et lille køleskab, strygebræt samt hårtørrer. Skønhedsartikler er inkluderet, og badeværelset har badekar. En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.

Standard Enkelt, fra 899 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Værelserne er moderne designet, komplet med parket- eller gulvtæppe. Her er der skrivebord, et 32" LED TV og hårtørrer. Badeværelserne er kaklede, friske og udstyrede med bruser. 105 cm brede enkeltsenge.
Seng og kapacitet
105 cm brede enkeltsenge

Standard Twin, fra 910 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores Standard Twin-værelser er moderne designet og kommer med parketgulve og to 90 cm brede enkeltsenge, der kan adskilles.. Faciliteterne omfatter et 40" fladskærms-tv, et skrivebord, lænestol og hårtørrer. De lyse og luftige flisebadeværelser har brusere.
Seng og kapacitet
Vores Standard-værelser kan benyttes både som dobbelt- og twin-værelser med to, 90 cm brede senge, der kan adskilles.

Superior Dobbelt, fra 986 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Værelserne blev renoveret i 2014 og er moderne indrettede med parketgulv, skrivebord, lænestol, et 40" LED TV og hårtørrer. For ekstra komfort er der også elkedel til te/kaffe og strygebræt. De kaklede og friske badeværelser er udstyrede med bruser. En 180 cm bred dobbeltseng.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng

Suite / Familie, fra 1.705 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Vores suiter tilbyder soveværelse med et 40” LED Smart-TV samt indgang til et stort og rummeligt badeværelse med badekar og skønhedsartikler. I opholdsstuen er der endnu et 40” LED Smart-TV samt skrivebord. Værelset er udstyret med hårtørrer, elkedel til kaffe/the, et lille køleskab, mikrobølgeovn og strygebræt. I hallen er der god plads til bagage og indgang til til et separat toilet. En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.