Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Umeå

Bestil overnatning på First Hotel Dragonen i Umeå og vælg mellem 94 komfortable værelser. På First Hotel Dragonen i centrum kan du vælge mellem forskellige værelsestyper som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de flesta behov, og vores personale strækker sig langt for at dit ophold i det centrale Umeå skal blive så perfekt som muligt. Alle værelser er røgfrie, har skønne kvalitetssenge fra Höie og tilbyder gratis WiFi. Som gæst på First Hotel Dragonen har du adgang til bar og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Moderate Dobbelt uden vindue, fra 569 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-18 m²
Vores Moderate Dobbeltværelser uden vindue fra 2017 er lyse og moderne indrettet med skrivebord, skrivebordsstol, 49” LED smart-tv samt lyddæmpende væg-til-vægtæppe. Værelserne er udstyret med en 160 cm dobbeltseng eller to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders. Det rummelige badeværelse med væg- og gulvfliser er udstyret med brusebad, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
moderate dobbeltværelse

Moderate Familie uden vindue, fra 749 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Moderate Familieværelser uden vindue fra 2017 er lyse og moderne indrettet med skrivebord, skrivebordsstole, 49” LED smart-tv samt lyddæmpende væg-til-vægtæppe. Værelserne er udstyret med to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og en 80 x 200 cm køjeseng fra Sävar Snickeri. Det rummelige badeværelse med væg- og gulvfliser er udstyret med brusebad, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
moderate familieværelse

Moderate Familie 6-sengsværelse uden vindue, fra 1.187 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores Moderate Familie 6-sengsværelse uden vinduer fra 2018 er tilgængelighedstilpassede og 30 m2 store. Værelserne har seks senge, separate værelser og opleves som meget rummelige og luftige. Værelserne er lyse og moderne indrettede med skrivebord, skrivebordsstol, 49” LED smart-tv, køleskab samt støjdæmpende væg-til-væg tæppe. Her findes to separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og to hængekøjer med sengemålene 80 x 200 cm fra Sävar Snickeri. Den ene køjeseng er placeret i et adskilt værelse med dør. De rummelige badeværelser med væg- og gulvfliser er udstyret med bruser, gulvvarme, hårtørrer og sminkespejl.
Seng og kapacitet
To separate 90 cm brede senge fra Hilding Anders og to hængekøjer med sengemålene 80 x 200 cm fra Sävar Snickeri. Den ene køjeseng er placeret i et adskilt værelse med dør.
moderate familie værelse

Delxue Familie, fra 1.044 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 28 m²
Vores Deluxe-værelser blev renoveret i 2014. Værelserne har en separat sofagruppe med sofabord, hvor du kan afholde mindre møder eller spise din morgenmad. Værelset har et 50” LED Smart-TV, elkedel til kaffe/the, strygebræt samt hårtørrer. Skønhedsartikler er inkluderet, og badeværelset har badekar. En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Deluxe familieværelse

Standard Enkelt, fra 617 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 10 m²
Værelserne blev renoveret i 2014 og er moderne indrettede med parketgulv. Her er der skrivebord, et 32" LED TV og hårtørrer. Badeværelserne er kaklede, friske og udstyrede med bruser. 105 cm brede enkeltsenge.
Seng og kapacitet
105 cm brede enkeltsenge
Moderat enkeltværelse

Standard Twin, fra 664 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
The rooms were fully refurbished in a modern style in 2014 complete with parquet flooring. Amenities include a 40" flat-screen TV, a desk, armchair and hairdryer. The bright and airy tiled bathrooms have showers.
Seng og kapacitet
Vores Standard-værelser kan benyttes både som dobbelt- og twin-værelser med to, 90 cm brede senge, der kan adskilles.
Standard dobbeltværelse

Superior Dobbelt, fra 807 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Værelserne blev renoveret i 2014 og er moderne indrettede med parketgulv, skrivebord, lænestol, et 40" LED TV og hårtørrer. For ekstra komfort er der også elkedel til te/kaffe og strygebræt. De kaklede og friske badeværelser er udstyrede med bruser. En 180 cm bred dobbeltseng.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred dobbeltseng
 Superior dobbeltværelse

Suite / Familie, fra 1.139 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 38 m²
Vores suiter blev renoveret i 2014. I soveværelset er et 40” LED Smart-TV samt indgang til et stort og rummeligt badeværelse med badekar og skønhedsartikler. I opholdsstuen er der endnu et 40” LED Smart-TV samt skrivebord. Værelset er udstyret med hårtørrer, elkedel til kaffe/the, et lille køleskab, mikrobølgeovn og strygebræt. I hallen er der god plads til bagage og indgang til til et separat toilet. En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred Höie Kontinental dobbeltseng og en sofa med sofabord. Sofaen kan slåes ud til en seng 140 x 200 cm.
Familie suite

First SmartBed

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjederseng, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Værelserne passer perfekt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personlig sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper. To separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm).
Seng og kapacitet
To separate senge (2 x 90 cm) eller en king-size-seng (180 cm)
tradeDoubler