Gå til hovedindhold

Træning & velvære

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Fitness i Umeå og sauna på hotellet

Vi ved det er vigtigt med træning. Mange af vores gæster vil træne og holde sig i form, også når de er på konference eller weekendophold i Umeå.

Derfor samarbejder vi med fitnesscentret Lengendary Gym, som ligger lige ved hotellet. Fitnesscentret har alt hvad du skal bruge til en god træning af hele kroppen.

På hotellet har vi også vores eget afslapningsområde med sauna, som er gratis for vores gæster.

Nyd afslapningsområdet med sauna

Nyd lidt fred og ro i afslapningsområdet efter en lang dag med møder, konference og andre eventyr i Umeå og omgivelserne. 

Prøv også isspanden - vidste du at det bliver betragtet som en effektiv hydroterapibehandling? Brug ispanden lige efter saunaen for at få den bedste effekt. Jo varmere din krop er, jo mere gavnligt er det kolde gys. Denne form for kontrastbehandling:

  • styrker dit immunforsvar
  • øget dit stofskifte
  • reducerer stress
  • giver din hud gløden tilbage
  • og forbedrer generelt din velvære.

NB! Anbefales ikke til personer, der lider af kardiovaskulære sygdomme eller højt blodtryk. Gravide kvinder skal være forsigtige. 

Hold dig i form under dit ophold

 

Gennem et partnerskab med fitnesscentret Legendary kan du som hotelgæst træne i et 1500 m2 stort center. Her finder du det allerbedste udstyr, herunder særligt udvalgt udstyr fra førende mærker såsom L+K, Hammer Strength, Eleiko, m.fl. Du vil ikke blive skuffet!

Prisen for hotelgæster er SEK 100 / dag.

For yderligere information, kontakt venligst info@legendarygym.se