Gå til hovedindhold

Træning & velvære

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Fitness i Umeå og sauna på hotellet

Vi ved det er vigtigt med træning. Mange af vores gæster vil træne og holde sig i form, også når de er på konference eller weekendophold i Umeå.

Derfor samarbejder vi med fitnesscentret Lengendary Gym, som ligger lige ved hotellet. Fitnesscentret har alt hvad du skal bruge til en god træning af hele kroppen.

På hotellet har vi også vores eget afslapningsområde med sauna, som er gratis for vores gæster.

Nyd afslapningsområdet med sauna

Nyd lidt fred og ro i afslapningsområdet efter en lang dag med møder, konference og andre eventyr i Umeå og omgivelserne. 

Prøv også isspanden - vidste du at det bliver betragtet som en effektiv hydroterapibehandling? Brug ispanden lige efter saunaen for at få den bedste effekt. Jo varmere din krop er, jo mere gavnligt er det kolde gys. Denne form for kontrastbehandling:

  • styrker dit immunforsvar
  • øget dit stofskifte
  • reducerer stress
  • giver din hud gløden tilbage
  • og forbedrer generelt din velvære.

NB! Anbefales ikke til personer, der lider af kardiovaskulære sygdomme eller højt blodtryk. Gravide kvinder skal være forsigtige. 

Legendary Gym. Bilde.

Hold dig i form under dit ophold

Legendary Gym 24/7 - kåret som Sveriges Bedste Gym 2021.

Gennem vores samarbejde med Legendary Gym 24/7 træner du som hotelgæst i et nyrenoveret fitnesscenter med 24/7 adgang i samme bygning, til nedsat pris!

I fitnesscentret finder du udover en stor fitnessafdeling også det bedst mulige udstyr med mærker som Hammer Strength, Watson, Prime Fitness USA, Eleiko og mange andre – udstyr der ikke vil skuffe!

Prisen for dig som hotelgæst er kun 80 SEK/lejlighed eller 259 SEK for en uge. Køb direkte online hos Legendary Gym hvor du får adgang direkte via mobilen, eller besøg fitnesscentret i deres bemandede åbningstid. Indtast rabatkoden du modtager i hotellets reception for at modtage rabatten.