Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Stockholm

Er du klar til Stockholm? Queen’s Hotel - First Partner Collection er beliggende på Drottninggatan i det centrale Stockholm tæt på seværdigheder, attraktioner, museer, restauranter og shopping. Kort sagt alt, hvad du som rejsende søger i den svenske hovedstad.

Nedenfor har vi samlet nogle tips om oplevelser i Stockholm til inspiration og forhåbentlig nytte for dig som gæst. Har du spørgsmål eller brug for flere anbefalinger, hjælper vi naturligvis gerne.

Restauranttips à la Queen’s Hotel

Alt fra afslappede spisesteder til avancerede menuer. Her har du en oversigt over foreslåede spisemuligheder i Stockholm. Vores egen restaurant, Mom’s Kitchen, byder på et stort udvalg af både traditionelle svenske og internationale retter. Det er hurtigt, nemt, velsmagende og overkommeligt. Gå ikke glip af vores svenske köttbullar, som er en favorit blandt vores gæster.

Hattori Sushi Devil – moderne sushi med en ejer og kok, der lægger sjælen i madlavningen. Sushi af høj kvalitet til mellempriser.

Læs flere tips om restauranter i Stockholm her.

Vores endagsguide til Stockholm

Ønsker du tips til oplevelser i Stockholm til en enkelt dags ophold? Tag med på vores vandring gennem den svenske hovedstad med spændende stop undervejs.

Start med at gå mod syd ned ad Drottninggatan i retningen af Gamla Stan. Første stop er torvehallen Hötorgshallen ved Hötorget. Her finder du frisk frugt eller svenske specialiteter enten i torvehallen eller på markedet uden for.

Fortsæt med at læse guiden her.

Vasamuseet

Et af Sveriges mest velbesøgte museer, eller måske det allermest besøgte, er Vasamuseet. Kongeskibet Vasa sank under sin jomfrufærd i 1628 og blev bjærget i 1961. Siden da er skibet blevet restaureret til næsten fordums storhed og består af mere end 95% originale vragdele.

Besøg dette prægtige krigsskib på Vasamuseet i Stockholm og lær om livet ombord i meget gamle dage.

Visit Stockholm

Hvis du ønsker flere tips til ting at lave i Stockholm, mens du er her, anbefaler vi Visit Stockholms hjemmeside. Her finder du information om aktuelle koncerter, museer, begivenheder og selvfølgelig masser af restauranter, barer og natteliv, som er værd at besøge.

Vores personale hjælper selvfølgelig også gerne med tips og anbefalinger - vi ønsker, at du får et fremragende ophold og en god oplevelse, når du besøger Stockholm.