Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave

Leder du efter oplevelser i Bromma, Sundbyberg og Stockholm? Brommavik Hotel – First Partner Collection er et godt udgangspunkt for dem, der ønsker at shoppe i Mall of Scandinavia, deltage i en koncert eller sportsbegivenhed i Friends Arena eller opleve kunst i Marabouparken Konsthall.

Tjek vores tips til oplevelser i Bromma, Sundbyberg og Stockholm nedenfor, eller spørg en af vores medarbejdere efter yderligere inspiration eller ideer til dit besøg.

Shopping

Er du klar til at shoppe? Fra hotellet kan du nemt nå Mall of Scandinavia, indkøbscentret Bromma Blocks og det centrale Sundbyberg, hvor du finder både kædeforretninger og unikke butikker.

Hvis du hellere vil shoppe i det centrale Stockholm, så tager turen blot otte minutter med offentlig transport.

En mand ser på kunst. Billede.

Marabouparken Konsthall

Er du klar til at lad hele din sanseverden inspirere, så anbefaler vi et besøg i kunstcentret Marabouparken Konsthall, der ligger blot 10 minutters gang fra hotellet. Her finder du samtidskunst, herunder skulpturer og kunstinstallationer, der reflekterer over samfundslivet, historien og nutiden.                                       

Fodboldkamp på Friends Arena i Stockholm. Billede.

Friends Arena

Elsker du til sport, musik og events i verdensklasse, så finder du alt hvad hjertet begærer i multiarenaen Friends Arena.

Hotellet er en perfekt mulighed for dem, der skal opleve koncerter, fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder.

Foto: Copyright Stockholm Live.

Hesterace. Billede.

Solvalla Travbane

10 minutter i bil fra hotellet finder du Solvalla Travbane.

Brommavik Hotel – First Partner Collection er et naturligt valg, uanset om du er en garvet galopfan eller ønsker at opleve spændingen ved hestevæddeløb for allerførste gang. Når du bor på hotellet, har du gratis parkering, afhængigt af tilgængelighed, samt adgang til fitnesscenter, sauna og et afslapningsområde.

Stockholm

Visit Stockholm

For yderligere tips om oplevelser i Stockholm under dit ophold, anbefaler vi Visit Stockholm-hjemmesiden. Her finder du en oversigt over aktuelle koncerter, tips om museer, arrangementer og naturligvis masser af restauranter, barer og pubber, der alle er et besøg værd. Vores personale giver gerne deres tips og anbefalinger. Vores mål er, at du skal nyde godt af et fremragende ophold med spændende oplevelser, når du besøger Stockholm.