Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Ophold i Säffle

First Hotel Royal Säffle tilbyder 64 værelser. Værelserne er forsynet med gratis wi-fi, føntørrer, garderobe, skrivebord og naturligvis komfortable senge. Nogle værelser har udsigt over parken og floden. Her kan du nyde en afslappende sommerferie.

Alle vores værelser har gratis wi-fi, badeværelse med brusebad, skrivebord, garderobe, komfortable senge og fladskærms-TV med de fleste TV-kanaler/sportskanaler. Nogle værelser har udsigt over floden.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Single, fra 1.234 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Værelset er på ca. 25 m² og forsynet med 105 cm bred seng. Sofa og lænestol til en afslappende stund. Komfortabelt arbejdsområde. Badeværelse med brusebad. Alle vores værelser er forsynet med TV med satellitkanaler og har gratis wi-fi.
Seng og kapacitet
105 cm bred seng.

Standard Twin, fra 1.430 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Standard Twin-værelser er på ca. 25m² og forsynet med to 90 cm brede senge, to armstole og et skrivebord. Badeværelse med brusebad. Alle vores værelser er forsynet med TV med satellitkanaler og har gratis wi-fi. Føntørrer fås på forespørgsel. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen.
Seng og kapacitet
To 90 cm brede senge.
dobbeltværelse

Standard Triple, fra 1.234 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Sov godt i den 105 cm brede seng. I den 140 cm brede sovesofa kan resten af familien også drømme sødt. Badeværelse med brusebad. Alle vores værelser er forsynet med TV med satellitkanaler og har gratis wi-fi.
Seng og kapacitet
105 cm bred seng og 140 cm bred sovesofa.
værelse med tre senge

Standard Family, fra 1.526 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 30 m²
Vores rummelige Standard Family-værelser har plads til hele familien. Værelserne er forsynet med to enkeltsenge og to væghængte senge, et skrivebord og badeværelse med brusebad. Værelserne kan kun bestilles til fire personer.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge (90 cm) og to væghængte senge.
suite

Suite, fra 1.800 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 50 m²
Vores suiter byder på lidt ekstra luksus såsom privat balkon og to badeværelser, hvoraf det ene har badekar. Soveværelset er forsynet med en stor og komfortabel king-size-seng, TV og skrivebord. Stuen er forsynet med sofa og har balkon, hvor du kan nyde livets skønne øjeblikke. Suiterne har air-condition.
Seng og kapacitet
Soveværelse med 180 cm bred dobbeltseng. Stue med sovesofa (140 cm).
suite
tradeDoubler