Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Örnsköldsvik

Book overnatning på First Hotel Statt i Örnsköldsvik og vælg mellem vores 115 komfortable værelser. På First Hotel Statt ved småbådehavnen i Örnsköldsvik kan du vælge mellem forskellige slags værelser såsom enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at opholdet i Örnsköldsvik skal blive så perfekt som muligt. Alle værelser er røgfrie, har behaglige senge, gratis WiFi og badeværelser med bruser eller badekar. Som gæst på First Hotel Statt har du adgang til relaxafdeling med sauna. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Miljøvenlig rengøringspolitik
For at beskytte miljøet har vi stoppet med "stayover"-rengøring. Hvis du bor i længere tid og ønsker rengøring under dit ophold, bedes du venligst meddele os aftenen før.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 884 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores standardenkeltværelser er hyggelige og luftige med deres 10-20 m². Nogle af værelserne har charmerende loftsvinduer, hvilket giver en ekstra hyggelig dimension i værelset. Værelserne er udstyret med en 90-120 cm bred seng, TV, hårtørrer og har badeværelse med bruser. Gratis wi-fi og en herlig morgenmadsbuffet indgår i prisen. Værelset er velegnet til dig, der rejser alene.
Seng og kapacitet
95-120 cm bred seng

Standard Dobbelt, fra 855 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15-22kvm
Disse charmerende værelser på 15-22 kvm er udstyret med en behagelig seng, der enten er 160 eller 180 cm bred og giver en rigtig god nats søvn. Værelserne er unikt indrettede, men er alle udstyret med skrivebord og stol til dig, der har brug for en arbejdsplads, to lænestole med et mindre bord, hårtørrer og TV. Rummeligt badeværelse med bruser og toilet. De fleste af disse værelser ligger i den unikke byhoteldel, og de andre ligger i den nyere del af hotellet. Gratis wi-fi og en herlig morgenmadsbuffet indgår i prisen. Værelset er velegnet til to personer, der sover i samme seng.
Seng og kapacitet
2x90 cm enkeltsenge.

Standard Twin, fra 855 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores rummelige Standard Twin-værelser er luftige og klassisk indrettede. Værelserne har to behagelige 90 cm brede senge, som står fra hinanden, men som kan sættes sammen, hvis man ønsker det. Denne værelsestype er velegnet til to personer. Værelserne er 15 m², har to lænestole med et lille bord, en arbejdsplads med skrivebord og stol, TV, hårtørrer og garderobe i entréen. Gratis wi-fi og en herlig morgenmadsbuffet indgår i prisen.
Seng og kapacitet
2x 90 cm enkeltsenge

Standard Familie, fra 1.341 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores klassisk indrettede standardfamilieværelser er med deres 15 kvadratmeter store og luftige og passer perfekt til familier med børn, der er på besøg i Örnsköldsvik. Værelserne er udstyret med to 90 cm brede senge, som står fra hinanden, men som kan sættes sammen, hvis man ønsker det. Der er også plads til en ekstra seng efter behov. Værelset er udstyret med en siddegruppe med et lille bord, en arbejdsplads med skrivebord og stol, TV og hårtørrer. Gratis wi-fi og en herlig morgenmadsbuffet indgår i prisen. Værelset passer til to voksne med højst to børn, hvor et af børnene sover i de voksnes seng, og et af børnene sover i ekstrasengen.
Seng og kapacitet
2 x 90 cm brede senge. En ekstra seng kan arrangeres ved behov.

Superior Twin med havudsigt, fra 1.265 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Disse hyggelige værelser er 20-25 m² store og ligger i hotellets unikke byhoteldel med udsigt over Örnsköldsviksfjorden. Værelserne er udstyret med enten 2 x 95 eller 2 x 120 cm brede senge, som kan sættes sammen, hvis man ønsker det. Der er også en siddegruppe med bord, en arbejdsplads med skrivebord og stol, TV samt badeværelse med bruser. I værelserne er der desuden faciliteter som f.eks. strygejern, strygebræt, elkedel og hårtørrer. Gratis wi-fi og morgenmadsbuffet indgår i prisen.
Seng og kapacitet
Enten 2 x 95 eller 2 x 120 cm brede senge

Superior Dobbelt med havudsigt, fra 1.235 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Disse hyggelige værelser er 20-25 m² store og ligger i hotellets unikke byhoteldel med udsigt over Örnsköldsviksfjorden. Værelserne er udstyret med en 160 eller 180 cm bred dobbeltsenge, en siddegruppe med bord, en arbejdsplads med skrivebord og stol, TV samt badeværelse med bruser. Der er også faciliteter som f.eks. strygejern, strygebræt, elkedel og hårtørrer. Gratis wi-fi og morgenmadsbuffet indgår i prisen.
Seng og kapacitet
En 160 eller 180 cm bred dobbeltsenge

Superior Familie med havudsigt, fra 1.487 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Tag familien med, og bo i et af vores rummelige og charmerende familieværelser i den unikke byhoteldel med udsigt over Örnsköldsviksfjorden. Værelserne er udstyret med to separate 120 cm brede senge og en 140 cm bred sovesofa med plads til op til to børn. Der er også en arbejdsplads med skrivebord og stol, TV samt faciliteter som f.eks. strygejern, strygebræt, hårtørrer og elkedel. Badeværelse med bruser. Gratis wi-fi og morgenmadsbuffet indgår i prisen.
Seng og kapacitet
To separate 120 cm brede senge og en 140 cm bred sovesofa

Deluxe Dobbelt med jacuzzi, fra 1.853 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 40 m²
Vores rummelige Deluxe Dobbeltbværelser med jacuzzi ligger på hotellets øverste etage med udsigt over Örnsköldsvik. Her sover du godt i en skøn 180 cm bred seng, og du kan slå dig ned i opholdsområdet, hvor der er TV og enten en sofagruppe eller bord og stole. Badeværelset har stort brusebad og jacuzzi. Her er der faciliteter som f.eks. strygejern og strygebræt, badekåber, tøfler, hårtørrer, ekstra badeprodukter og en kaffekapselmaskine til din komfort.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng

Deluxe Familiesuiter med sauna, fra 2.145 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 40 m²
Vores vidunderlige Deluxe Familiesuiter er store, luftige og smagfuldt indrettede. Værelserne er opdelt i et opholdsområde og et soveområde. I soveområdet er der en skøn og rummelig 180 cm bred seng. I opholdsområdet er der en 140 cm bred sovesofa med plads til op til to børn, TV samt en arbejdsplads med skrivebord og stol. Badeværelset er udstyret med egen sauna og bruser. Der er også separat toilet på værelset. Faciliteter såsom badekåber, tøfler, ekstra badeprodukter, hårtørrer og en kaffekapselmaskine er til rådighed for at sætte prikken over i'et på dit ophold.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng og en 140 cm bred sovesofa

Executive Familie for 4 med søudsigt, fra 1.737 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25
Tag familien med og bo på et af vores moderne, rummelige og charmerende familieværelser i det unikke byhotel-afsnit med søudsigt til Örnsköldsviksfjärden. På værelset er der en 180 cm bred seng samt en sovesofa, der kan udvides til 140 cm med plads til op til 2 børn. Der er også et opholdsområde foruden et arbejdsområde med skrivebord og stol, tv samt udstyr såsom strygejern, strygebræt, hårtørrer og elkedel. Dertil badekåber og hjemmesko til de voksne. Morgenbuffet og WiFi er inkluderet i prisen.
Seng og kapacitet
En 180 cm bred seng og en 140 cm bred sovesofa.
Book
executive familie værelseexecutive familie værelsebadeværelsebadeværelse