Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Örnsköldsvik

Der er masser af sjove ting at lave i Örnsköldsvik og omegn. Her har du de perfekte forudsætninger for naturaktiviteter langs Höga Kusten som f.eks. vandreture, fiskeri, kajaksejlads og andre udendørsoplevelser.

Nedenfor præsenterer vi nogle tips til aktiviteter, både udendørs og indendørs. Har du brug for flere tips? Tal med vores personale – så hjælper vi dig gerne.

Paradiset Bad, Spa & Wellness

Lidt længere oppe på samme gade som hotellet ligger Paradiset Bad, Spa & Wellness.

Tag familien med til en heldagsudflugt i eventyrbadet, slap af med dine kære i spa-afdelingen i et roligt og harmonisk miljø, eller brug træningsfaciliteterne, og bliv opladet med energi både på land og under overfladen.

Spill golf

Hvis du kan lide at spille golf, anbefaler vi, at du besøger enten Veckefjärdens GC eller Örnsköldsviks Golfklubb Puttom.

Golfbanerne ligger hhv. 4,6 og 15 km fra hotellet, og du kommer nemmest dertil med bil. Der findes også muligheder for at spille minigolf i centrum af Örnsköldsvik.

Höga Kusten, Sverige

Höga Kusten

Örnsköldsvik er en del af naturreservatet og verdensarven Höga Kusten. Her har du uendelige muligheder for fine naturoplevelser såsom vandreture, fiskeri, kajaksejlads og meget mere.

Vi har også et informationspunkt på hotellet, hvor vi gerne deler tips om lokale aktiviteter og ting, der kan opleves af dig, der er på farten.

Modo Hockey

Fjällräven Center / Modo Hockey

Se en spændende kamp, når Modo Hockey spiller, eller nyd en koncert med din favoritkunstner på Fjällräven Center i Örnsköldsvik.

Hvis du er sulten, når du er her, er der både frokost- og middagsalternativer på en af restauranterne Victory eller Guldbaren.

Børn på ski

Skiløb i Örnsköldsvik

Er du klar til at stå på ski, når du besøger Örnsköldsvik?

Åsbacken er en lille, men funktionel skiløjpe tæt på byens centrum.

Hvis du hellere vil løbe langrend, anbefaler vi, at du besøger de præparerede og oplyste spor på Skyttis.