Gå til hovedindhold

Motionscenter & sauna

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Motionscenter og sauna på hotellet i Örnsköldsvik

Medbring dit træningstøj, når du besøger os. På hotellet har vi et mindre motionsrum med et begrænset antal vægte, kettlebells og en motionscykel. Til dig, der gerne vil træne på et fuldt udstyret motionscenter, kan vi oplyse, at vi samarbejder vi med Nordic Wellness City i Örnsköldsvik.

Ved motionsrummet på hotellet har vi også vores afslapningsområde med sauna. Både motionsrummet, afslapningsområdet og saunaen er gratis at bruge for vores gæster.

rekreativt område

Motionsrum og sauna på hotellet

På hotellet har vi et mindre motionsrum, der gratis kan benyttes af vores overnattende gæster. Her finder du en motionscykel, nogle frie vægte, kettlebells og en balanceplade – funktionelt og nemt for dig, der kan klare dig med lidt udstyr eller bare ønsker at lave en hurtig omgang træning.

Ved motionsrummet ligger vores afslapningsområde med sauna, som også er gratis at bruge. Giv besked i receptionen, hvis du vil bruge saunaen, så starter vi den op for dig.

Nordic Wellness Örnsköldsvik

Vi samarbejder med Nordic Wellness Örnsköldsvik City, som ligger ca. 300 meter fra hotellet. Perfekt til dig, der ønsker at træne på et fuldt udstyret og frisk motionscenter under dit ophold her.

First Member Platinum og Black træner gratis på Nordic Wellness. Kort til motionscentret kan lånes i hotellets reception mod fremvisning af First Member-medlemskab. Øvrige gæster får rabat på prisen.