Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Olofström

Kreativum Science Center

Kreativum Science Center er en perfekt oplevelse for hele familien, året rundt. Her kan du gå på opdagelse i et fantastisk experimentarium fyldt med spændende udfordringer, sjov og læring.

Kreativum har over 170 enkeltaktiviteter, en finurlig butik, en hyggelig café og et udendørsområde, kaldet Kreapark, med egen ø, brusende springvand og perfekte steder til en picnic.

Padel ketcher og bold. Billede.

House of Padel Olofström

Klar til en padelkamp? Inden for gåafstand fra hotellet ligger det nybyggede House of padel Olofström. Dette er en hal i topklasse. Her finder du i alt otte kurser. To af disse er enkeltforløb.

Anlægget har også omklædningsrum med brusere, en padelbutik og et loungeområde med udsigt til banerne. Har du ikke din egen ketsjer, kan den lejes.

Halen naturreservat

I Halen naturreservat kan du opleve dyreliv i gåafstand fra Olofström. Der er rig mulighed for forskellige former for udendørs aktiviteter.

Naturreservatet tilbyder vandre-, løbe- og ridestier samt områder til afslapning. Det er desuden muligt at fiske og sejle i kano.

Valhall-klippen

Valhall er et storslået 40 m højt udsigtspunkt over søen Orlunden og det omkringliggende område.

Omkring Valhall finder man smukke uberørte bøge- og egeskove, og der er mange gamle træer – både eg og fyr – ved selve udsigtspunktet. Der er også et bålområde med siddepladser.

Foto: Natalia Peterrsson
Besøg Instagram-profil

facade

Aniaraparken

I midten af Olofstrøm finder du en fabelagtig park langs Holjeåen.

I parken er der adskillige Carl Eldh-skulpturer, blandt andet ved biblioteket og First Hotel Olofström.