Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i Malmø

Book et ophold på First Hotel Jörgen Kock i Malmø, og vælg mellem 105 store og rummelige værelser. Alle vores værelser er 25 m² eller større. På First Hotel Jörgen Kock i hjertet af Malmø kan du vælge mellem forskellige værelsestyper, som enkeltværelser, dobbeltværelser, familieværelser og suiter. Vi tilbyder værelser, der opfylder de fleste behov, og vores personale gør deres bedste for, at besøget i Malmø bliver perfekt. Alle værelser er røgfrie og har skønne senge og gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller brusebad. Som gæst på First Hotel Jörgen Kock har du adgang til bistro med åben pejs. Der er parkering i nærheden af hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Executive dobbeltværelse, fra 1.419 SEK

Værelset passer til:
I vores Executive-værelser er der den bedste udsigt, hvor du kan se hele vejen til Turning Torso i Västra Hamnen. Værelserne har en komfortabel dobbeltseng, lænestole, skrivebord, strygejern, strygebræt, en Nespresso-maskine og bad og skønhedsprodukter samt en hyggelig badekåbe og tøfler. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En skøn 180 cm bred dobbeltseng.

Juniorsuite, fra 1.619 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Vores vidunderlige juniorsuite er opdelt i et opholdsstue og et soveværelse. Soveværelset har en behagelig dobbeltseng og et tv. I stuen er der en dejlig sofagruppe og også der adgang til tv. Her kan du nyde en Nespresso i badekåbe og hjemmesko. Rummet har strygejern, strygebræt, ekstra badekar og skønhedsprodukter og et badekar for maksimal afslapning. Loungen har også et spisebord med plads til op til 6 personer, hvor endnu mindre møder kan finde sted. Badeværelse med badekar.
Seng og kapacitet
En 160 cm stor seng.

Standard Twin, fra 711 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores store standard-twinværelser er indrettet med 2 enkeltsenge, der let kan sammensættes til dem, der ønsker det. Rummet har lænestole, skrivebord, garderobe og tv. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
2x 90 cm senge.

Deluxe dobbeltværelse, fra 1.093 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores store Deluxe-værelser har en stor king-size seng, lænestole, pladespiller og tv. Der er kaffe- og tefaciliteter, der kan nydes i badekåber og hjemmesko. Rummet har strygejern, strygebræt og bad og skønhedsprodukter. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
En 180 cm dobbeltseng.

Superior Twin, fra 894 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores rummelige Superior-værelser er lyst dekoreret med to queensize-senge, som er perfekte til dem, der ønsker at sprede sig. Rummet er også indrettet med lænestole, skrivebord og tv. Rummet har strygejern, strygebræt og bad og skønhedsprodukter. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
2x 120 cm senge, som står separat, men kan sættes sammen.

Economy med 3 senge, fra 1.211 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores store rummelige værelser er perfekte til dig, der rejser med familie eller venner. Rummet er indrettet med 3 enkeltsenge, skrivebord, garderobe og TV. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
3x 90 cm brede senge.

Standard familie med 3 senge, fra 1.311 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores store rummelige værelser er perfekte til dig, der rejser med familie eller venner. Rummet er indrettet med 3 enkeltsenge, lænestole, skrivebord, garderobe, tv og stor plads til din bagage. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
3x 90 cm senge.

Standard familie med 4 senge, fra 1.561 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores familieværelser er store i størrelse og er fremragende til den lidt større familie eller virksomhed. Rummet er indrettet med 4 enkeltsenge, lænestole, skrivebord, skabe og tv. Badeværelse med bruser.
Seng og kapacitet
2x 90 cm senge, og to ekstra senge.