Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by og fyldt med aktiviteter. Tag en tur op i Turning Torso for at beundre udsigten, hav det sjovt i Folkets Park, eller besøg Ribersborgs Kallbadhus for at få en forfriskende dukkert i havet.

Du kan naturligvis også vælge mellem alle former for restauranter, når du er i Malmø. Her finder du alt fra Michelin-restauranter til hyggelige lokale kroer og fantastiske falafelsteder. God shopping kan findes både inde i byen og i Emporia lidt uden for centrum, og alle Malmøs parker indbyder for alvor til skønne dage i selskab med en bog eller picnickurv.

Se vores anbefalinger nedenfor, og få flere tips til aktiviteter i Malmø her.

Folkets Park

Verdens ældste folkepark, som har næsten 120 år på bagen, is still going strong og er en populær attraktion for hele familien.

Her kan du spille minigolf, ae kaninerne på Minibondgården, udforske terrariet eller nyde en aften og nat på Malmøs bedste klubber og scener.

Læs mere om, hvad Malmö Folkets Park kan tilbyde, her, eller besøg parkens hjemmeside.

Både bus nr. 5 og 32 kører til Folkets Park, hvis du bor på vores Hotel i Malmø.

Turning Torso

Husk at se arkitekt Santiago Calatravas Turning Torso, når du er i Malmø.

Med sine 190 meter og 90 graders drejning er Turning Torso for alvor en spektakulær bygning, man ikke må gå glip af, når man er i Malmø.

Calatravas Turning Torso ligger i Västra Hamnen, som bestemt også er et besøg værd.

Det er nemt at tage offentlig transport til Turning Torso. Fra hotellet er der en kort gåtur til Malmø hovedbanegård, hvorfra bus nr. 2 går.

emporia shopping center

Emporia shoppingcenter

Med et gennemsnit på 25.000 besøgende om dagen er Emporia shoppingcenter lige uden for Malmø et af Nordens største indkøbscentre.

Her kan du shoppe mode, boliginteriør, helse- og skønhedsartikler, elektronik og meget mere i de over 200 butikker på de tre etager.

Der er også flere restauranter og caféer i indkøbscenteret, så du kan tage en pause og fylde energidepoterne, når du har brug for det.

Se åbningstider og kort over Emporia her.

dreng med skateboard

Aktiviteter med børn i Malmø

Når du besøger os og Malmø med de små, kan vi varmt anbefale et besøg i en eventyrverden fyldt med fabler og eventyr! Funnys Äventyr er et kulturhus for børn, hvor leg og eventyr altid er lige ved hånden! Besøg Fanny og alle hendes venner derhjemme, tag en tur i deres magiske eventyrkarrusel og se hyggelige stykker i teaterladen!

Et andet tip er at tage med familien til Leo ́s Lekland i Malmø til en tempofyldt og sjov dag med masser af latter. Denne enorme indendørs legeplads byder på rutsjebaner, boldbassin, klatrestativer, cykler, trampoliner og masser af andet sjovt.

Leo ́s Lekland ligger på Stadiongatan 24 i Malmø, næsten lige ved siden af Cool Minds, og ca. 30 minutter med bus fra First Hotel Jörgen Kock.

Folkets Park er naturligvis også et ideelt udflugtsmål for både store og små, når du er i Malmø.

Hylliebadet

Hylliebadet

Det er en god ide at medbringe badetøjet, når du bor hos os.

Lige ved Emporia Shoppingcenter, ca. 15 minutter i bil fra hotellet, ligger Hylliebadet. Perfekt til en vandfyldt familiedag med børnevenlige vandrutsjebaner, babypool, hoppeborg og forhindringsbane.

Hvis du hellere vil træne eller dyrke motionssvømning, finder du både motionscenter samt baner på 25 og 50 meter. Husk også at lade dig synke dybt ned i de afslappende stole, de opvarmede pools eller saunaerne i wellness-afdelingen – skønt og afslappende for både krop og sjæl.

Parker i Malmø

Der er flere skønne parker i Malmø, der er et besøg værd; Pildammsparken, Folkets Park, Slottparken og mange flere fungerer som grønne oaser i Malmø.

Så sæt dig i skyggen under et træ på en dejlig sommerdag med en god bog, eller pak picnickurven og tag vennerne og familien med, så I kan nyde tilværelsen.

Læs mere om parkerne i Malmø her.

Pige på museum

Moderna Museet i Malmø

Moderna Museet i Malmö er en del af det statsejede Moderna Museet i Stockholm.

Her kan du se interessant samtidskunst og udstillinger med værker fra 1900-tallet.

Museet ligger på Ola Billgrens plats 2-4 og har gratis entré.

Se åbningstiderne her.

Sankt Petri kirke

Hvis du er interesseret i arkitektur og allerede har besøgt Turning Torso, bør turen absolut gå forbi Malmøs ældste bygning, Sankt Petri kirke.

Kirken blev grundlagt allerede i begyndelsen af 1300-tallet og er så absolut et besøg værd.

Tag en virtuel rundvisning her, eller lad dig imponere over denne statelige bygning, næste gang du besøger Malmø.

Kirken er åben hver dag, har gratis adgang og ligger på Göran Olsgatan 4.