Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotelværelser og langtidsophold i Lund

Book overnatning i Lund hos os på First Hotel Planetstaden. Vi tilbyder 195 moderne og komfortable værelser med fokus på design og kvalitet. På værelserne finder du klassiske Lamino- eller Jetson-lænestole, fladskærmsfjernsyn med kabel-tv og mulighed for at stryge tøj.

Afhængig af værelsestype og kategori er nogle værelser også udstyret med elkedel, hårtørrer, sofagruppe, tekøkken og balkon. Vores studios har desuden vaskemaskine samt spiseområde. Disse er perfekt egnet, hvis man ønsker langtidsophold i Lund og Skåne, eller hvis man blot ønsker mere rumlige forhold.

Værelsesudvalg og priseksempel

Classic Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 14-17 m²
Vores 14-17 m² Classic-enkeltværelser er indrettet med en 105 cm bred seng. Her findes desuden et skrivebord, en stol samt et opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle af værelserne har et lille tekøkken, og nogle har skråvægge.
Seng og kapacitet
Værelser med en 105 cm bred enkeltseng og plads til 1 voksen.
Book
Klassisk enkeltværelse. Bilde.Klassisk dobbeltværelse. Bilde.

Classic Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores 18 m² Classic-dobbeltværelser er indrettet enten med en 160 cm dobbeltseng eller 90 cm twinsenge. Her finder du et skrivebord, stol og et opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle af værelserne har et lille tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med 160 cm dobbeltseng eller 90 cm twinsenge med plads til 2 voksne.
Book
Klassisk dobbeltværelse. Bilde.Klassisk dobbeltværelse. Bilde.Klassisk dobbeltværelse. Bilde.

Superior Enkelt

Værelset passer til:
De store Superior-enkeltværelser på 18-22 m² og en 120 cm bred seng. Værelserne er indrettet med skrivebord, stol og opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle værelser har eget lille tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med en 120 cm bred seng med plads til 1 voksen.
Book
Superior enkeltværelse. Bilde.Superior enkeltværelse. Bilde.

Superior Enkelt med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 18-22 m²
De store Superior-enkeltværelser på 18-22 m² har alle egen balkon og en 120 cm bred seng. Balkonerne er vendt mod enten gaden eller haven. Værelserne er desuden indrettet med skrivebord, stol og opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle værelser har eget lille tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med en 120 cm bred seng med plads til 1 voksen.
Book
Superior enkeltværelse. Bilde.Superior enkeltværelse med balkon.Superior enkeltværelse med balkon.

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 21-27 m²
Vores 21-27 m² Superior-dobbeltværelser er indrettet med enten en 160 eller 180 cm dobbeltseng. Her finder du skrivebord, stol og opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle værelser har eget lille tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med 160 eller 180 cm dobbeltseng med plads til 2 voksne.
Book
Dejligt superior dobbeltværelse. Bilde.Dejligt superior dobbeltværelse. Bilde.Dejligt superior dobbeltværelse. Bilde.

Superior Dobbelt med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 21-27 m²
Vores 21-27 m² Superior-dobbeltværelser er indrettet med en 160 cm dobbeltseng. Her finder du skrivebord, stol og opholdsområde. Alle værelser er udstyret med strygejern og strygebræt, hårtørrer og elkedel. Nogle værelser har eget lille tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med 160 cm dobbeltseng med plads til 2 voksne.
Book
Superior dobbeltværelse med balkon.Superior dobbeltværelse med balkon.

Executive Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 25-30 m²
Store og luksuriøse Executive-dobbeltværelser på 25-30 m². Alle værelser er indrettet med en 160/180 cm bred dobbeltseng, opholdsområde, hårtørrer, strygebræt og strygejern samt tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng til 2 personer.
Book
Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse. Bilde.Executive dobbeltværelse. Bilde.

Executive Dobbelt med sauna

Værelset passer til:
Størrelse: 25-30 m²
Store og luksuriøse Executive-dobbeltværelser på 25-30 m² med sauna. Alle værelser er indrettet med enten en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng, opholdsområde, hårtørrer, strygebræt og strygejern samt tekøkken.
Seng og kapacitet
Værelser med en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng til 2 personer.
Book
Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.Executive-dobbeltværelse med sauna. Bilde.

1-værelse Studio med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores 45 m² store og rummelige Studiolejligheder med balkon og privat soveværelse er perfekt egnet til dem, der planlægger at bo i Lund i en længere periode, eller til dem, der ønsker en stor og komfortabel overnatningsmulighed. Her findes en komfortabel 160 cm bred dobbeltseng, sofagruppe og spiseplads. Studielejlighederne er desuden udstyret med et stort badeværelse med vaskemaskine samt hårtørrer, strygejern, strygebræt og tekøkken.
Seng og kapacitet
Studio med soveværelse indrettet med en 160 cm bred dobbeltseng til 2 personer. Der er også mulighed for ekstraseng for et barn.
Book
Etværelses studio med balkon. Bilde.Familiestudie med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.

Familie Studio med balkon

Værelset passer til:
Størrelse: 45 m²
Vores 45 m² store og rummelige Studio-familielejligheder med balkon og 2 soveværelser er perfekt egnet til dem, der planlægger at bo i Lund i en længere periode, eller som ønsker en stor og komfortabel overnatningsmulighed for familien. Det ene soveværelse har en 160 cm bred komfortabel dobbeltseng. Ekstrasoveværelset har 90 cm brede twinsenge. Dertil har lejlighederne tv, sofagruppe, spiseplads og et stort badeværelse med vaskemaskine. Dertil er der hårtørrer, strygejern, strygebræt og tekøkken.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred dobbeltseng til to personer samt to 90 cm brede senge til to personer. Det er muligt at booke to voksne og tre børn, forudsat at de deler værelsets fire senge. Ekstra seng er ikke tilgængelig.
Book
Familiestudie med balkon. Bilde.Familiestudie med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.Etværelses studio med balkon. Bilde.