Gå til hovedindhold

Mad & drikke

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Velkommen til Restaurant PS til middag og morgenmad

Vi mener, at mad skal laves fra bunden. I vores italiensk-inspirerede hotelrestaurant, Restaurant PS, fokuserer vi på sæsonens råvarer og arbejder gerne med lokale råvarer. Vi håber, at du som gæst både kan smage og værdsætte dette.

På vores store morgenbuffet, som serveres i restauranten, finder du et bredt og varieret udvalg af varm og kold mad, lokale og økologiske alternativer, hjemmelavet scramblede æg og meget andet godt.

Morgenbuffet på First Hotel Planetstaden. Bilde.

Morgenmad inkluderet

Start dagen på bedste vis med vores store og varierede morgenbuffet. Her finder du hjemmelavet røræg, økologiske og lokalt producerede produkter, varme og kolde retter og meget mere.

Morgenmaden serveres:

6.30 - 10.30

Restaurant PS

Velkommen til hotellets egen restaurant. Her kan du nyde italienske inspirerede retter som pizza og pasta, samt udsøgte burgere, tilberedt med kærlighed.

Vores restaurant tilbyder en varm og familiær atmosfære, der gør ethvert måltid til en oplevelse. Uanset om du fejrer en særlig begivenhed, eller bare ønsker at nyde en dejlig middag med nære og kære, er Restaurant PS det perfekte valg.

Køkkenets åbningstider

  • Alle dage: 17:00 - 21:00

Vi ser frem til dit besøg!

Book et bord online nedenfor eller kontakt os via e-mail: restaurang.PS@firsthotels.se