Gå til hovedindhold

nyttig information om forplejning

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

nyttig information om forplejning

Ankomst
Velkommen til Hotel E10 by First Hotels. Hotelværelserne er tilgængelige fra kl. 15.00.

Apotek
I receptionen har vi plastre, hygiejneartikler mm. Nærmeste apotek ligger i Stora Coop på den modsatte side af vejen. Receptpligtig medicin fås også hos både Stora Coop og OK/Q8, som ligger på modsatte side af vejen fra hotellet.

Afbestilling
Vi følger Visitas retningslinjer for booking og afbestilling. Eksempelvis skal overnatning afbestilles senest 24 timer før ankomst. For yderligere information om Visitas retningslinjer, læs venligst brochuren "At bo på hotel", som du kan finde her. 

Afrejse
Udtjekning skal ske senest kl. 11.00.

Aviser
Aviser kan lånes i receptionen samt i morgenmadslokalet.

Bagage
Der er baggagerum ved indgangen. Hotellet er ikke ansvarlig for bagage, der efterlades i bagagerummet. Har du brug for hjælp til din bagage, bedes du kontakte receptionen.

Barneseng
Barnesenge kan lånes i receptionen.

Betalingskort
Vi accepterer almindelige betalingskort som Visa, MasterCard, Diners Club og American Express.

Billetservice
For fly-, tog- og busbilletter bedes du kontakte vores reception eller besøge den specifikke rejsearrangørs hjemmeside, såsom SAS, SJ eller Länstrafiken Norrbotten. Ønsker du at låne en computer, har vi en gæstecomputer i receptionen.

Blomster
Er der noget du ønsker at fejre? Bestil blomster via receptionen.

Brandsikkerhed
Der er en røgalarm enten i eller lige udenfor dit værelse. Brandinstruktioner og evakueringsplan findes på indersiden af ​​din værelsesdør. Informationsfolderen ”Hotel Safety” findes bagerst i informationsfolderen.

Butikker
Stora Coop, Ö&B, Clas Ohlson, Rusta, Björkis Hundcenter, Jysk, Intersport og Kvantum ligger i gåafstand fra hotellet. Der er cirka 20 minutters gang til centrum af Nya Kiruna, hvor der også findes en række velassorterede butikker.

Computere
En gæstecomputer kan lånes i receptionen.

Drikkevand
Postevandet er drikkeligt.

Elevator
Der er elevator i opgangen i underetagen og i begyndelsen af ​​gangen på anden sal.

Elektricitet
220 volt er standard for hotellets stikkontakter, med undtagelse af badeværelsesudtagene, som er designet til 110 volt (kun shavere). Har du brug for en stikadapter, kan en sådan lånes i receptionen.

Ekstra sengetøj, håndklæder, mm
Kontakt receptionen, hvis du har brug for hovedpuder, tæpper, håndklæder, sengetøj, sæbe, sytilbehør, skosværte, barnesenge eller andet.

Fitness
Der er flere fitnesscentre i Kiruna, eksempelvis Actic på Adolf Hedinsvägen 37 og Gymmet på Österleden 12. Besøg deres hjemmesider for åbningstider og priser.

Flaskeåbner
Flaskeåbnere er tilgængelige i alle værelser. Skulle en sådan mangle på dit værelse, bedes du kontakte receptionen.

Fotokopier
Har du brug for kopiservice, bedes du kontakte receptionen.

Frisør
Der findes herre- og damefrisører tæt på centrum i Nya Kirunas. Receptionen hjælper gerne med tidsbestilling.

Gudstjeneste
Vores reception informerer gerne om gudstjenester i området.

Hæveautomat
Hæveautomat findes ved Stora Coop på modsatte side af vejen.

Hårtørrer
En hårtørrer er tilgængelig på hvert værelse. Mangler der en på dit værelse, kan det lånes i receptionen.

Internet
Hotellet har trådløst internet (WiFi), som er gratis at benytte. Kontakt receptionen for at få adgangskoden/password. Har du ikke en computer med, er der en gæstecomputer i receptionen.

Isklumper
Isklumper er tilgængelig i baren.

Kiosk
Kiosken i receptionen sælger postkort, drinks, snacks, sandwich og toiletartikler.

Klager
Ønsker du at klage eller fejlmelde noget, så kontakt venligst receptionen.

Konferencelokaler
Vi har 3 konferencelokaler til leje på hotellet. Kontakt venligst receptionen for booking.

Kæledyr
Vi har værelser, hvor kæledyr er tilladt. Bestil venligst på forhånd. Der tillægges rengøringsgebyr.

Lægehjælp/tandpleje
Telefonnummeret til Kiruna sundhedscenter er +46 980 126 02 eller +46 980 131 55. Telefonnummeret til tandlægevagten (Folktandvården) i Kiruna er +46 980 170 99. For yderligere information og assistance, kontakt venligst vores reception.

Miljø
Vi opfordrer vores samarbejdspartnere til at være miljøbevidste, og vores gæster og kunder informeres derfor om miljøvenlige alternativer, når disse er tilgængelige. Alle medarbejdere skal være opmærksomme på vores miljøpolitik og deltage aktivt i vores miljøarbejde.

Morgenmad
Morgenbuffeten serveres i restauranten.

  • Mandag til fredag ​​kl. 05.30-09.00
  • Lørdag og søndag kl. 07:30-10:00

Har du brug for morgenmad tidligere, bedes du kontakte receptionen.

Natindgang
Uden for receptionens åbningstid, kan natindgangen benyttes som både ind- og udgang (placeret på nederste etage). Husk at medbringe din værelsesnøgle, så du kan komme ind gennem den låste hoveddør. Hvis du glemmer eller mister din værelsesnøgle og har brug for hjælp til at komme ind på dit hotelværelse, så kontakt Securitas, som kommer og hjælper. Denne service koster 1.500 SEK.

Nødsituationer
Ved akut sygdom, ulykker, brand mv. bedes du straks kontakte receptionen og ringe 112.

Nødudgange
Der findes flere nødudgange på hver etage, der er tydeligt markeret med grønne skilte. Benyt ikke elevatorerne i tilfælde af brand. Se evakueringsplanen på indersiden af ​​din værelsesdør.

Parkering
Hotellet tilbyder egen gratis udendørsparkering. Det er også muligt at leje motorvarmere mod ekstrabetaling. Kontakt venligst receptionen for yderligere information. Der er desuden fire ladestandere til elbiler mod betaling. Download Monta-appen til betaling.

Receptionen
Receptionen er lukket om natten, men hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at ringe +46 980 84 000.

Restaurantens åbningstider

  • Mandag-torsdag: kl. 11.00-22.00
  • Fredag-søndag: kl. 11.00-20.00

Køkkenet lukker en time før lukketid.

Barens åbningstider

  • Mandag-torsdag: kl. 11.00-22.00
  • Fredag ​​og lørdag: kl. 11.00-20.00
  • Søndag: kl. 11.00-20.00

Rengøring
Hjælp os med at reducere vores miljøbelastning ved at afmelde daglig rengøring under dit ophold. Hvis du bor hos os over længere tid end blot en enkelt nat, betyder en afmelding, at vi ikke længere automatisk gør dit værelse rent. Når du ønsker, at vi skal rengøre værelset, så sæt skiltet "Please clean the room" på din værelsesdør om morgenen.

Røgfrit hotel
Hele hotellet er røgfrit. Rygning er kun tilladt på afmærkede områder uden for hotellet. Det er strengt forbudt at ryge indendørs på hotellet. Der opkræves et gebyr på 1.500 SEK, hvis du ryger på dit hotelværelse. Hvis en brandalarm udløses på grund af rygning på værelset eller i vores andre lokaler, tillægges et ekstragebyr på SEK 5.500.

Sauna
En fællessauna for damer og herrer er beliggende på nederste etage for enden af ​​korridoren. Giv besked i receptionen, hvis du ønsker at benytte saunaen. Du benytter primært håndklæder fra dit værelse. Giv venligst besked i receptionen, hvis du ønsker flere håndklæder. Det er også muligt at leje badekåber.

Snescootersti
Der er en afmærket snescootersti lige udenfor hotellet. Kort over snescooterstier er tilgængelige i receptionen. Det er også muligt at leje snescootere. Kontakt receptionen for yderligere information.

Strygejern
Der er strygerum med strygejern og strygebræt på hver etage.

Taxa
Kiruna Taxa +46 980120 20
For at bestille en taxa, kontakt receptionen.

Telefontjenester
Telefoner kan lånes i receptionen ved behov.

Toiletartikler
Forskellige toiletartikler kan købes i receptionen.

Tobaksvarer
Snus og cigaretter sælges ikke på hotellet.

Transport til fly/tog
Der er et lokalt busstoppested inden for gåafstand fra hotellet. Buskøreplan og billetpriser kan findes her.

Der findes et stoppested for regionale busser, som kører til Jukkasjärvi og ishotellet Ice Hotel, lige overfor hotellet. Buskøreplanen er tilgængelig på Länstrafiken Norrlands hjemmeside. Kontakt receptionen for yderligere information.

Turistkontor
Kiruna Turistkontor er beliggende i Nya Kiruna Centrum, Malmvägen 9B. Tlf.: +46 980 18880. Besøg gerne deres hjemmeside, hvor du bl.a. kan bestille guidede ture til LKAB Visitor Centeret. For åbningstider, se deres hjemmeside, eller kontakt receptionen.

Tv-kanaler
Vi tilbyder følgende tv-kanaler: SVT1, SVT2, SVT24. Videns- og børnekanaler: TV 3, TV 4, Kanal 5, Sjuan, Kanal 8 og Kanal 9

Udtjekning
Udtjekning skal ske senest kl. 11.00 Bagageopbevaring er tilgængelig i lobbyen og er gratis. Hotellet er ikke ansvarlig for opbevaret bagage.

Vaskeriservice
Har du brug for tøjvask, er der vaskerum på hotellet. Prisen er SEK 40 pr maskine.

Valuta
For valutaveksling henviser vi til ​​bankerne i centrum af Nya Kiruna.

Vækning
Kontakt receptionen for vækning.

For yderligere spørgsmål hjælper vores receptionspersonale gerne.