Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender

Overnatning i Jønkøping

First Hotel Jønkøping tilbyder 111 værelser. Vi har 1 handicapværelse. Fra mange af vores værelser har du fantastisk udsigt til omgivelsene fra hotellets "tårn". Alle værelser har gratis trådløst internett, bad, skrivebord, garderobe, 1 sengs eller dobbeltseng og Fladskærms-TV.
Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Budget Familie, fra 667 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores familieværelser ligger på 1. og 2. etage. Værelserne har en 140 cm seng samt 2 vægsenge. Værelserne passer til hele familien. Værelserne har et hyggeligt arbejdsområde med skrivebord, de er røgfrie og har bruser og gratis WiFi.
moderate dobbeltværelse

Budget for handicappede

Værelset passer til:
Vores handicaptilpassede Budget-værelse ligger på 2. etage. Værelserne har en 180 cm seng samt et handicaptilpasset toilet. Værelserne har arbejdsplads med skrivebord, er røgfrit og har bruser og gratis WiFi.
moderate dobbeltværelse

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard enkelt-værelser ligger i tårnet fra 3. til 11 . etage og har udsigt over Jønkøping. Værelserne har en 140 cm seng. Værelserne har arbejdsplads med skrivebord, er røgfrie og har bruser og gratis WiFi.
standard enkeltværelse

Standard Dobbelt, fra 763 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard dobbelt-værelser på de øverste etager, 9. - 11. Værelserne har en 180 cm seng. De har arbejdsplads med skrivebord og fin udsigt, er røgfrie og har bruser og gratis WiFi.
standard dobbeltværelse

Standard Twin, fra 763 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard twin-værelser ligger i tårnet fra 3. til 11. etage. Værelserne har to separate enkelsenge på 90 cm. De har en arbejdsplads med skrivebord og fin udsigt, er røgkfrie og har bruser og gratis WiFi.
standard twin værelse

Deluxe

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Deluxe-værelse ligger på 2. etage. Værelset har en 140 cm dobbeltseng samt en 90 cm enkelseng. Der er en separat salon samt balkon. Værelset er røgfrit og har bruser og gratis WiFi.
deluxe værelse

Suite på øverste etage med jacuzzi

Værelset passer til:
Størrelse: 40 m²
Vores suite ligger øverst i tårnet på 12. etage. Værelserne har en 180 cm seng med salon. På badeværelset er der jacuzzi for to personer. Værelset har store vinduer med udsigt over hele Jønkøping. Der er også arbejdsplads med skrivebord, er røgfrit og har bruser og gratis WiFi.
Suite
tradeDoubler