Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Jønkøping

First Hotel Jønkøping tilbyder 111 værelser. Vi har 2 handicapværelse. Fra mange af vores værelser har du fantastisk udsigt til omgivelsene fra hotellets "tårn". Alle værelser har gratis trådløst internett, bad, skrivebord, enkeltseng eller dobbeltseng og Fladskærms-TV.
Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Superior Dobbelt, fra 923 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores nyrenoverede superior-dobbeltværelser er indrettet med Queen-seng og et arbejdsområde med skrivebord. Superior-dobbeltværelserne er beliggende på 10. og 11. etage og er udstyret med kaffemaskine. I denne værelsestype kan vi opstille en ekstra seng efter behov. Ekstra seng kan bestilles direkte hos hotellet og er under forbehold for tilgængelighed.
Seng og kapacitet
En 160 cm dobbeltseng.
Book
Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.Superior Dobbelt værelse. Billede.

Handicapvenligt Dobbelt, fra 850 SEK

Værelset passer til:
Vi har 2 nyrenoverede handicapvenlige værelser beliggende på anden sal og er let tilgængelige med elevator. Værelserne er udstyret med dobbeltseng og et handicaptilpasset toilet samt badeværelse med bruser. Værelserne har desuden et arbejdsområde med skrivebord og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng og et handicaptilpasset toilet samt badeværelse med bruser.

Standard Dobbelt, fra 833 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores nyrenoverede standard-dobbeltværelser er velegnede til 2 personer. De er indrettet med en skøn 160 cm bred seng, skrivebord, tv og badeværelse med bruser samt gratis WiFi. Værelserne er beliggende højt oppe i tårnet på 3. til 11. etage og byder på en smuk udsigt over omgivelserne.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng.
Book
Standard Double værelse. Billede.Standard Double værelse. Billede.Standard Double værelse. Billede.Badeværelse. Billede.Badeværelse. Billede.Standard Double værelse. Billede.

Standard Twin, fra 833 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores nyrenoverede standard twin-værelser er beliggende i tårnet mellem 3. og 9. etage og er velegnede til 2 personer. Værelserne er indrettet med 2 separate 90 cm brede senge, skrivebord, tv og badeværelse med bruser samt gratis WiFi. Værelserne byder på en smuk udsigt over omgivelserne. I denne værelsestype kan vi opstille en ekstra seng efter behov. Ekstra seng kan bestilles direkte hos hotellet og er under forbehold for tilgængelighed.
Seng og kapacitet
2 separate 90 cm brede senge.
Book
Standard Twin værelse. Billede.Standard Twin værelse. Billede.Standard Twin værelse. Billede.Badeværelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Standard Familie, fra 788 SEK

Værelset passer til:
Vores nyrenoverede Standard Familieværelser har plads til fire personer og har et ikke-åbningsbart vindue med udsigt ind mod indkøbscentret. Værelserne er udstyret med en dejlig 160 cm seng, en køjeseng, arbejdsplads, TV og badeværelse med bruser samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng samt en køjeseng.
Book
standard familieværelsestandard familieværelsestandard familieværelsestandard familieværelseBadeværelse First Hotel Jonkoping. Bilde.

Standard Familie Street View, fra 810 SEK

Værelset passer til:
Vores nyrenoverede Standard Familieværelser med udsigt til gaden har plads til fire personer og tilbyder udsigt over gaden og området uden for hotellet. Værelserne er udstyret med en dejlig 160 cm seng, en køjeseng, et arbejdsområde, tv og et badeværelse med bruser samt gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En 160 cm bred seng samt en køjeseng.
Book
standard familieværelsestandard familieværelsestandard familieværelsestandard familieværelsebadeværelse standard familybadeværelse standard familystandard familieværelse