Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Jønkøping

First Hotel Jønkøping tilbyder 111 værelser. Vi har 1 handicapværelse. Fra mange af vores værelser har du fantastisk udsigt til omgivelsene fra hotellets "tårn". Alle værelser har gratis trådløst internett, bad, skrivebord, garderobe, 1 sengs eller dobbeltseng og Fladskærms-TV.
Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Budget Familie, fra 986 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 15 m²
Vores familieværelser ligger på 1. og 2. etage. Værelserne har en 140 cm seng samt 2 vægsenge. Værelserne passer til hele familien. Værelserne har et hyggeligt arbejdsområde med skrivebord, de er røgfrie og har bruser og gratis WiFi.

Handicapvenligt Dobbelt

Værelset passer til:
Vi har 2 nyrenoverede handicapvenlige værelser beliggende på anden sal. Værelserne, som nemt nås med elevator, er indrettet med dobbeltseng og handicaptoilet. Værelserne har også et arbejdsområde med skrivebord samt bruser og gratis WiFi.

Standard Enkelt, fra 806 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard enkelt-værelser ligger i tårnet fra 3. til 11 . etage og har udsigt over Jønkøping. Værelserne har en 140 cm seng. Værelserne har arbejdsplads med skrivebord, er røgfrie og har bruser og gratis WiFi.

Standard Dobbelt, fra 806 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard dobbelt-værelser på de øverste etager, 9. - 11. Værelserne har to 80 cm senge. De har arbejdsplads med skrivebord og fin udsigt, er røgfrie og har bruser og gratis WiFi. Ekstra opredning koster 250 SEK og kan bestilles direkte hos hotellet.

Standard Twin, fra 806 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores Standard twin-værelser ligger i tårnet fra 3. til 11. etage. Værelserne har to separate enkelsenge på 90 cm. De har en arbejdsplads med skrivebord og fin udsigt, er røgkfrie og har bruser og gratis WiFi. Ekstra opredning koster 250 SEK og kan bestilles direkte hos hotellet.

Standard Familie

Værelset passer til:
Vores nyrenoverede Standard Familieværelser har plads til 4 personer. De er indrettet med en skøn 160 cm bred seng samt en køjeseng.