Gå til hovedindhold

Konference & møde

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Konference og mødelokaler i Härnøsand

Book konferencer og møder i Härnösand på First Hotel Stadt ved havnen i centrum. Hotellet tilbyder egne moderne konference- og mødelokaler med alt udstyr, som en effektiv konference kræver. På First Hotel Stadt har vi også forskellige typer tilbud på hel- og halvdagskonferencer eller konferencepakker med overnatning. Kontakt os - så hjælper vi dig med at skræddersy møder eller konferencer hos os på First Hotel Stadt i Härnösand.

Send os en forespørgsel

Send os en forespørgsel

 • Hernö1 - Hemsön

  130 personer

  Härnö1 - Hemsön er vores største mødelokale med kapacitet til 130 gæster.

 • konferenceværelse

  Lungön

  28 personer

  Lungön er vores næststørste mødelokale med plads til 28 gæster.

 • Lindström

  8 personer

  Lindström er omkring 25 m² stor og er designet til at imødekomme den mindre gruppe. Vi anbefaler max 8 personer. Lokalet skaber en stærk fællesskabsfølelse og er perfekt til dig, der har lejet større konferencelokaler og skal kunne komme væk og sidde uforstyrret.

 • Wallmark

  8 personer

  Wallmark er omkring 25 m² stor og er designet til at imødekomme den mindre gruppe. Vi anbefaler max 8 personer. Lokalet skaber en stærk fællesskabsfølelse og er perfekt til dig, der har lejet større konferencelokaler og skal kunne komme væk og sidde uforstyrret.

 • Ekman

  8 personer

  Ekman er omkring 25 m² stor og er designet til at imødekomme den mindre gruppe. Vi anbefaler max 8 personer. Lokalet skaber en stærk fællesskabsfølelse og er perfekt til dig, der har lejet større konferencelokaler og skal kunne komme væk og sidde uforstyrret.

 • Franzén

  4 personer

  Vores mindste mødelokale hedder Franzén og er ligeledes nyistandsat. Dette værelse kan rumme op til 4 personer i bestyrelsessæder og er ideelt til de mindste grupper.