Gå til hovedindhold

Sådan finder du frem

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Sådan finder du frem til hotellet

Uanset om du rejser med fly til Halmstad lufthavn, med tog eller bus til stationen, eller vælger at køre hertil, er det nemt at finde os.

Med bil
Kommer du fra syd på E6, skal du tage afkørsel 43 mod Halmstad S. Kør på Laholmsvägen/vej 15, tag den anden afkørsel på Laholmsvägen ved rundkørselen og følg vejen, indtil den bliver til Viktoriagatan. Følg Viktoriagatan over Slottsbron og fortsæt lige ud på Slottsgatan. Tag den anden afkørsel ved rundkørselen på Timmermansleden. Drej til højre på Skeppargatan, derefter til højre på Brogatan og efter cirka 100 meter, drej på Hvitfeldtsgatan. Hotellet er på højre side.

Kører du fra nord på E6, skal du tage afkørsel 45 mod Norra infartsleden/vej 26. Drej til højre på Norra infartsleden/vej 26 og fortsæt lige ud på Järnvägsleden. Drej til venstre på Fogdegatan, derefter til højre på Bissmarksgatan. Ved enden af Gunillaparken, drej til højre på Backhausgatan, derefter til venstre på Nordbanegatan og endelig igen til venstre på Hvitfeldtsgatan. Hotellet er på venstre side.

 

Fly
Den nærmeste lufthavn er Halmstad City Airport, som ligger cirka tre kilometer fra hotellet.

 

Tog og bus
Offentlige busser kører fra tog- og busstationen Halmstad C. Det nærmeste busstoppested til hotellet hedder Halmstad Västerbro. Fra busstoppestedet tager det cirka tre minutter at gå til hotellet.

Til fods
Hvis du vælger at gå fra Halmstad C, følg Bredgatan (lige frem fra stationsbygningen) hele vejen ned til Nissan floden. Tag en højre på Strandgatan og kryds derefter Slottsgatan ved fodgængerovergangen. Kryds diagonalt over parken med Picasso-skulpturen og kryds Østerbroen. Følg Brogatan lige frem i cirka 400 meter, indtil du når Karl XI's vej. Kryds Karl XI's vej og fortsæt langs Brogatan lige ud. Tag den anden gade på højre hånd. Hotellet ligger ved krydset af Stenvinkelsgatan / Hvitfeldtsgatan på højre side.