Gå til hovedindhold

Villaer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Premium strandvillaer på Gotland

Der er 2 villatyper til rådighed. Alle villaer er ens, men nogle har en "prime location" i første række ud mod havet, mens andre ligger i anden eller tredje række. Strandvillaerne i første række byder på fantastisk havudsigt, mens andre enten har sø-kik eller udsigt til det smukke landskab. Fra tagterrasserne har alle villaerne vidunderlig panoramaudsigt over havet.

Villaerne er på 2 etager plus tagterrasse. På stueniveau finder du et opholdsrum med sofa, bord og stole. Der er også pejs, radio og tv. I køkkenet er der spisebord med stole til otte personer samt gennemgang til en møbleret terrasse i stueetagen – perfekt til at nyde morgenmaden. Køkkenet er veludstyret med køleskab, fryser, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

På førstesalen finder du fire soveværelser samt et badeværelse med toilet, håndvask, bruser og vaskemaskine. Et af soveværelserne har dobbeltseng, mens de øvrige har plads til 2 personer pr. værelse i køjesenge.

Tagterrassen er indrettet med liggestole og en loungegruppe. Perfekt til at nyde sensommeraftener og udsigten samt se solen gå ned over havet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Strandvilla

Værelset passer til:
Størrelse: 100 m²
Seng og kapacitet
Villaerne har fire soveværelser, hvoraf tre har køjesenge og et med dobbeltseng.

Strandvilla med havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 100 m²
Seng og kapacitet
Villaerne har fire soveværelser, hvoraf tre har køjesenge og et med dobbeltseng.