Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ophold i kort eller længere tid i Visby

Vi tilbyder hotelindkvartering af både længere og kortere varighed i Visby. Vi har lejligheder udstyret med køkkener, der egner sig til langtidsophold for op til seks personer, og mindre hotelværelser til kortere ophold.

Hotellet, der med sin beliggenhed tæt på færgeterminalen, er et godt udgangspunkt, uanset om du skal opleve hele Gotland fra Stora Karlsö i syd til Fårö i nord, eller om du udforsker Visby med ringmuren og borgruinerne, eller bor hos os i forbindelse med Almedalsugen og Middelalderugen. De fleste af vores 90 værelser har både køkken og balkon – flere har udsigt over havet og solnedgangen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 1.965 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 14 m²
Vore 14 m² store Standard Enkeltværelser er perfekt egnet til den moderne rejsende, der opholder sig i 1 eller 2 nætter. Gæsterne har udsigt til gaden. Værelserne er helt nye og moderne indrettet med 1 stk. 120 cm bred enkeltseng samt gratis WiFi.

Standard Dobbelt, fra 2.995 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vore 18 m² Standard Dobbeltværelse kan også omdannes til twin-værelser, hvor sengene kan trækkes fra hinanden. Værelserne egner sig perfekt til den moderne ferie- eller forretningsrejsende, der har brug for lidt ekstra plads. Gæsterne har udsigt til gaden, havet eller poolområdet. Værelserne er helt nye og moderne indrettet med enten en 180 x 200 cm bred dobbeltseng eller 2 stk. 90 cm brede enkeltsenge.

Standard Familie, fra 2.215 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 31 m²
Vores 31 m² store Standard Familieværelser har plads til familier på 4 samt forretningsrejsende, der ønsker mere plads. Værelserne har udeareal på den fælles terrasse, og gæsterne har udsigt til gården eller poolområdet. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne. I værelserne er der to 90 cm brede senge og en sovesofa med en 80 cm bred seng samt en køjeseng, der er 80 cm bred.

Superior med køkken, fra 2.495 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores Superior-værelser med køkken op til 32 m² i størrelse kan anvendes som hotellejlighed med plads til familier på op til 3 personer. Værelserne har egen udeareal på den fælles terrasse. Gæsterne har udsigt til gården eller poolområdet. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne.

Superior med køkken og havudsigt, fra 2.315 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores Superior-værelser er op til 32 m² og kan anvendes som hotellejligheder med plads til familier på op til 3 personer. Nogle af værelserne kan sammenkobles, så der er plads op til 6 personer. Værelserne er udstyret med køkken og har privat udeareal på den fælles terrasse. Gæsterne har udsigt til hav og solnedgang. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne.

Deluxe med køkken, fra 2.545 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores 32 m² store Deluxe-værelser har plads til familier på 4 personer samt forretningsrejsende, der ønsker mere plads. Værelserne kan benyttes som hotellejligheder og er udstyret med køkken og privat udeområde på den fælles terrasse. Gæsterne har udsigt til gården eller poolområdet. Gratis WiFi er inkluderet, og man kan let at parkere i nærheden af værelserne.

Deluxe med køkken og havudsigt, fra 3.265 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 32 m²
Vores 32 m² Deluxe-værelser har plads til familier på 4 personer samt forretningsrejsende, der ønsker mere plads. Værelserne kan anvendes som hotellejligheder og er udstyret med køkken og privat udeområde på den fælles terrasse. Gæsterne har udsigt til havet og solnedgangen. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne.

Suite

Værelset passer til:
Størrelse: 63 m²
Vores 63 m² suiter tilbyder 2 separate soveværelser, en stue og et køkken med komfortable siddepladser. På solrige dage er den lille private balkon det perfekte sted at nyde et glas champagne og den fantastiske havudsigt. Suiten har også et udeareal på den fælles terrasse med udgang fra køkkenet, og hvor man har udsigt i flere retninger. I suiterne tilbyder vi gratis te, vand med brus samt snacks ved ankomsten. Derudover er der en Nespresso-maskine til kaffeelskere. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne. Suiterne har et værelse med to 90 cm brede senge, samt et soveværelse med to 90 cm brede senge og en sovesofa med en 80 cm bred seng.

Standard Dobbelt med havudsigt, fra 2.395 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vore 18 m² Standard Dobbeltværelse kan også omdannes til twin-værelser, hvor sengene kan trækkes fra hinanden. Værelserne egner sig perfekt til den moderne ferie- eller forretningsrejsende, der har brug for lidt ekstra plads. Gæsterne kan nyde udsigten til havet og solnedgangen. Værelserne er helt nye og moderne indrettet med enten en 180 cm bred dobbeltseng eller 2 stk. 90 cm brede enkeltsenge.

Standard Familie med havudsigt, fra 3.495 SEK

Værelset passer til:
Størrelse: 31 m²
Vores 31 m² store Standard Familieværelser har plads til familier på 4 samt forretningsrejsende, der ønsker mere plads. Værelserne har udeareal på den fælles terrasse, og gæsterne har udsigt til havet og solnedgangen. Af disse værelser har vi også 6, der er handicaptilpassede med mulighed for at opredning til 6 personer. Gratis WiFi er inkluderet, og det er let at parkere i nærheden af værelserne.