Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave i Visby og Gotland

Leder du efter oplevelser i Visby og på Gotland? Hotellet er et fremragende udgangspunkt, hvis du vil besøge Lummelunda-grotten, tage familien med til Kneippbyn sommer- og vandland eller besøge Fårö og den Blå lagune.

Se vores tips til oplevelser i Visby og på Gotland, eller tage en snak med personalet, hvis du har brug for yderligere inspiration eller ideer til ting du kan gøre, mens du er på øen.

kneippbyn

Kneippbyn

Hvis du besøger os i sommermånederne med familien, anbefaler vi en tur til Kneippbyn sommer- og vandland.

Her finder du både Pippi Langstrømpes Villa Villekulla, Trampolinland, forlystelser, vandrutschebaner og andet sjov til både store og små.

Hotellet ligger kun 5 minutter i bil fra Kneippbyn.

First Hotel Kokoloko Visby golf

Spil golf i Visby Golfklub

Husk at medbringe dine golfkøller, når du bor hos os. 25 minutter fra hotellet finder du Visby Golfklub.

Denne toprangerede golfbane er en ægte perle. Smukt beliggende ved kysten og med "ambition om at levere en total oplevelse ud over det sædvanlige", som de skriver på hjemmesiden.

Snup en runde golf og vend tilbage til hotellet for at slappe af ved poolen eller hænge ud på tagterrassen eller i lobbyen med vennerne.

Lummelundagrottan

Lummelunda-grotten

20 minutters kørsel nord for Visby ligger Lummelunda-grotten. En guidet tur gennem de smukke klippeformationer med forunderlige fossiler bringer dig 400 millioner år tilbage i tiden. Du vil få indsigt i, hvordan hulen er blev til, og hvordan den blev opdaget i slutningen af 1940’erne.

Turen tager ca. 30 minutter, og hvis du er lidt af en frossenpind, så anbefales det at medbringe en varm trøje eller jakke, da temperaturen ligger mellem 4-8 grader året rundt.

Lummelunda-grotten har status som naturreservat, og du må derfor hverken have hunde eller barnevogne med.

Fårö, Gotland

Fårö

Hvis du har masser af tid, når du besøger os, så tag til Fårö nord for Gotland. Denne lille ø er måske bedst kendt som Ingemar Bergmans elskede tilflugtssted.

Der er god grund til, at den berømte filminstruktør kastede sin kærlighed på denne ø. Her oplever du smuk og uspoleret natur foruden ro og duften af tang og det salte hav på gåture langs sandstrandene, mens du skuer ud over den uendelige horisont.

Sørg for at besøge Bergmancentret, mens du er på Fårö for at lære mere om Bergmans liv og film. Sørg også for at tjekke afgangstiderne på Fårösunds-færgen.

vann

Blå lagune

Der er mange smukke oaser på Gotland, men hvis du befinder dig på den nordlige del af øen, eksempelvis på vej til eller fra Fårö, anbefaler vi at gøre holdt ved den Blå lagune.

Den Blå lagune er oprindeligt et gammelt kalkbrud, der nu er vandfyldt og et populært udflugtsmål for solbadere.

Der er ingen kiosker i nærheden, så tag din frokost med, hvis du planlægger et længerevarende ophold.