Gå til hovedindhold

Hotellets navn

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Hotellets navn

Undrer du dig over hotellets navn? Det synes vi er fint. Du er ikke den eneste, der undrer dig, og forklaringen finder du her.

Navnet Kokoloko kommer fra to børnehaver, der ligger i nærheden af hotellet. Under projektet "Grønt flag", der blev arrangeret i forbindelse med kampagnen Hold Sverige Rent, besøgte børnehavebørnene skoven, som ligger ved hotellet, flere gange om ugen. Samtidig læste de bogen "Floyd i Kokkolokkoskoven", hvor fuglen Floyd tager børnene med på en eventyrrejse gennem Sveriges aflange land. Her møder de vinden, solen og vandet og lærer, hvordan alt hænger sammen – lige fra urskoven Kokkolokko oppe i det nordlige Sverige til storbyens kloaksystemer under jorden.

Som sagt så gjort; børnehavebørnene gjorde skoven ved hotellet til deres og døbte den Kokkolokkoskoven. Det syntes vi var så godt, at vi besluttede at give hotellet navn efter dette. Og som du nok kan forstå, er vi virkelig stolte af både børnene, skoven og navnet. Vi fortsætter med at arbejde for at finde inspiration til vores eget miljøarbejde, i fremtiden måske til og med i samarbejde med børnehaverne.

First Hotel Kokoloko er ganske enkelt et navn, der minder om en renere og miljømæssigt bæredygtig fremtid. Velkommen her.