Gå til hovedindhold

First Hotel Millennium– Et af Egencias 100 mest populære erhvervshoteller

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Millennium– Et af Egencias 100 mest populære erhvervshoteller

Egencias årlige prisuddelingsprogram anerkender hoteller, der overstiger deres kunders forventninger og får erhvervsrejser til at føles som en fornøjelse. First Hotel Millennium i hjertet af Oslo er et af disse hoteller.

Egencia, en erhvervsrejseplatform fra Expedia Group, annoncerede i dag sine 100 mest populære erhvervshoteller.

Platformen gør det muligt for erhvervsrejsende at vælge mellem hundredvis af hoteller over hele verden. Med sit årlige prisuddelingsprogram ønsker Egencia at anerkende de hoteller, der går det ekstra stykke for deres erhvervskunder ved at levere både fremragende service og merværdi. De 100 mest populære hoteller er blevet udvalgt ud fra tilfredshedsvurderinger, prissætning, ønskelige faciliteter for erhvervsrejsende, kundeservice og den samlede gæsteoplevelse i 2018.
"En fantastisk oplevelse for den erhvervsrejsende er lige så vigtig for os som at levere en fantastisk erhvervsrejseplatform her hos Egencia, og det er grunden til, at vi hvert år anerkender og belønner hoteller, der leverer en enestående kundeservice, høj værdi for pengene og populære faciliteter," siger Andrew Dyer, VP for Global Supply hos Egencia brand. "Dette års modtagere af prisen overstiger forventningerne, når det gælder om at sætte forretningsrejsendes behov og komfort i første række, og tilbyder bekvemmeligheder såsom gratis morgenmad og loyalitetspoint".

First Hotel Millennium er beliggende i hjertet af Oslo med 114 skønne værelser. Det ligger tæt på alle byens attraktioner og seværdigheder, hvilket gør det til et godt udgangspunkt for dit besøg i Oslo, uanset om du besøger Oslo i forbindelse med arbejde eller fornøjelse.

Karl Johan Gate ligger lige rundt om hjørnet.

Udforsk den historiske Akershus fæstning, som har mere end 800 års historie bag sig.

Uanset om du skal i operaen eller bare vil beundre den smukke og unikke operabygning, er det kun 10 minutters gang fra hotellet.