Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Lillehammer

First Hotel Breiseth tilbyder 89 flotte værelser. Du kan vælge mellem forskellige typer værelser som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige senge, badekar eller bruser og gratis wi-fi. Som gæst på First Hotel Breiseth har du adgang til træningsrum og sauna samt gratis parkeringsplads. Morgenmad er inkluderet.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 885 NOK

Værelset passer til:
Vores enkeltværelser har enkeltseng, skrivebord, TV og bad med bruser. Nogle værelser har tæpper, mens andre har parket.
Seng og kapacitet
Enkeltseng.

Standard Enkelt med sofa, fra 885 NOK

Værelset passer til:
Vores hyggelige enkeltværelser har enkeltseng, sofa, skrivebord, TV og bad med bruser. Mange værelser har elkedel.
Seng og kapacitet
Enkeltseng og sofa.

Standard Dobbelt, fra 972 NOK

Værelset passer til:
Vores behagelige dobbeltværelser har dobbeltseng, skrivebord, TV og bad med bruser og/eller badekar. Mange værelser har også elkedel.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng.

Standard Twin, fra 972 NOK

Værelset passer til:
Vores standard twin-værelser har to enkeltsenge, skrivebord, TV og bad med bruser. Nogle værelser har tæpper, mens andre har parket.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge, 90 cm brede.

Standard Dobbelt med sofa, fra 972 NOK

Værelset passer til:
Rummelige twin-værelser med 2 enkeltsenge og sofa, som kan redes op på anmodning. Alle værelserne har skrivebord, telefon, TV og bad med bruser. Mange af værelserne er udstyret med elkedel. Nogle værelser har tæpper, mens andre har gulvbelægning.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng, 180 cm bred, og sofa.

Superior Dobbelt, fra 1.227 NOK

Værelset passer til:
First Hotel Breiseth tilbyder 6 Superior-værelser, som alle er placeret i den gamle del af hotellet, hvor "Lillehammer-malerne" boede i starten af 1900-tallet. Alle værelserne har bad med badekar og bruser, dobbeltseng,elkedel, espressomaskine, køleskab, hårtørrer og ekstra velværeartikler. Værelserne har også sofagruppe, og enkelte har desuden eget bord med stole, som kan bruges til mødevirksomhed. Nogle værelser har en lille balkon. Alle Superior-værelser er større end almindelige værelseskategorier.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng, 180 cm bred, og en sofa.

First SmartBed

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige Smartbed-værelser er indrettet med fjedermadrasser, hvor madrassens fasthed kan justeres. Værelserne har to separate senge (2x90 cm) og passer godt til dig, der ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Når du bor på et SmartBed-værelse, får du desuden et personligt sovesæt, som indeholder en sovemaske og ørepropper.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge, 90 cm brede.