Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Lillehammer

First Hotel Breiseth tilbyder 89 flotte værelser. Du kan vælge mellem forskellige typer værelser som enkeltværelse, dobbeltværelse, familieværelse og suite. Vi kan tilbyde værelser, der dækker de fleste behov, og vores personale strækker sig langt for at sikre, at opholdet bliver perfekt. Alle værelser er røgfri og har behagelige senge, badekar eller bruser og gratis WiFi. Gæsterne på First Hotel Breiseth har adgang til saunaen og pejsestuen. Vi har gratis parkering. Morgenmad er inkluderet.

Som vores gæst på First Hotel Breiseth i Lillehammer har du adgang til; sauna med adskilte brusere for mænd og kvinder, to stuer med pejs, gratis parkering, gratis WiFi, bibliotek, gratis kaffe og te døgnet rundt og en baggård. Morgenmad er inkluderet i værelsesprisen.

Værelsesudvalg og priseksempel

Economy Twin, fra 1.078 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores economy twin-værelser har to enkeltsenge, skrivebord, TV og bad med bruser. Nogle værelser har tæpper, mens andre har parket.
Seng og kapacitet
To 90 cm enkeltsenge

Standard Enkelt, fra 1.001 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 11 m²
Vores enkeltværelser har enkeltseng, skrivebord, TV og bad med bruser. Nogle værelser har tæpper, mens andre har parket.
Seng og kapacitet
90 cm enkeltseng

Standard Enkelt med sofa, fra 1.001 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores hyggelige enkeltværelser har enkeltseng, sofa, skrivebord, TV og bad med bruser. Mange værelser har elkedel.
Seng og kapacitet
90 cm enkeltseng
Sovesofa tilgængelig for et barn op til 13 år

Standard Dobbelt, fra 1.220 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores behagelige dobbeltværelser har dobbeltseng, skrivebord, TV og bad med bruser og/eller badekar. Mange værelser har også elkedel.
Seng og kapacitet
180 cm dobbeltseng

Standard Familie, fra 1.113 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 19 m²
Rummelige twin-værelser med 2 enkeltsenge og sofa, som kan redes op på anmodning. Alle værelserne har skrivebord, telefon, TV og bad med bruser. Mange af værelserne er udstyret med elkedel. Nogle værelser har tæpper, mens andre har gulvbelægning.
Seng og kapacitet
180 cm dobbeltseng
Sovesofa tilgængelig for et barn op til 13 år

Superior Dobbelt, fra 1.334 NOK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
First Hotel Breiseth tilbyder 6 Superior-værelser, som alle er placeret i den gamle del af hotellet, hvor "Lillehammer-malerne" boede i starten af 1900-tallet. Alle værelserne har bad med badekar og bruser, dobbeltseng,elkedel, espressomaskine, køleskab, hårtørrer og ekstra velværeartikler. Værelserne har også sofagruppe, og enkelte har desuden eget bord med stole, som kan bruges til mødevirksomhed. Nogle værelser har en lille balkon. Alle Superior-værelser er større end almindelige værelseskategorier.
Seng og kapacitet
180 cm dobbeltseng
Sovesofa tilgængelig for to barn op til 13 år