Gå til hovedindhold

Vores værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Bryne - komfortable hotelværelser

Bryne Hotell - First Partner tilbyder 61 komfortable og hyggelige værelser. Du kan vælge mellem et enkeltværelse, dobbeltværelse eller en suite. Samtlige værelser har skrivebord, fladskærms-tv og eget badeværelse med bruser.

Mange af værelserne byder på flot udsigt over det grønne landskab. 14 af værelserne er placeret i en udeliggende fløj med separat indgang fra stueplan.

Alle værelser er ikke-ryger.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkeltværelse

Værelset passer til:
Vores standard enkeltværelser er hyggelige og funktionelle. Værelserne er udstyret med en bred enkeltseng, flot flisebadeværelse med bruser, skrivebord, tv og gratis WiFi. Standard enkeltværelserne er beliggende i hovedbygningen på 1. eller 2. sal.
Seng og kapacitet
Enkeltseng. 150 cm brede.
Book
Enkelt værelse. Billede.

Standard Dobbeltværelse

Værelset passer til:
Vores standard dobbeltværelser er hyggelige og funktionelle. Værelserne er udstyret med en bred dobbeltseng, flot flisebadeværelse med bruseniche, skrivebord, tv og gratis WiFi. Standard-dobbeltværelserne er beliggende i hovedbygningen på 1. eller 2. sal.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng. 180 cm brede.
Book
Twin værelse. Billede.Twin værelse. Billede.

Udeliggende Enkeltværelse

Værelset passer til:
Vores udeliggende enkeltværelser er placeret i en separat bygning med direkte indgang fra stueplan og er hyggelige og funktionelle. Værelserne er udstyret med enkeltseng, flot flisebadeværelse med bruseniche, skrivebord, tv og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
Enkeltseng. 90 cm brede.
Book
Enkelt værelse. Billede.