Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Odense centrum

Vi har 135 værelser, der er individuelt og elegant indrettede. Vi tilbyder room service, vaske- og renseriservice samt muligheden for frit at benytte hotellets lækre og nye motionsrum.

First Hotel Grand er naturligvis et røgfrit hotel.

Værelsesudvalg og priseksempel

Standard Enkelt, fra 1.283 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 17 m²
Disse værelser er en god base for forretningsrejsende, der overnatter 1-3 nætter. De individuelt indrettede badeværelser har enten badekar eller bruseniche. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).
Seng og kapacitet
1 Jensen-enkeltseng (120 x 200 cm).
Book
Standard EnkeltStandard EnkeltStandard EnkeltStandard enkeltværelse

Standard Queen, fra 824 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Disse værelser er det ideelle valg for den moderne rejsende, der overnatter 1-2 nætter. Værelserne, der er individuelt indrettet, byder på et mindre skrivebord og en lænestol samt badeværelse med enten kar eller bruseniche. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm).
Seng og kapacitet
1 Jensen-dobbeltseng (150 x 200 cm).
Book
Standard queen værelseStandard QueenStandard QueenStandard Queen badeværelseStandard Queen badeværelse

Standard Twin, fra 1.195 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Disse værelser er det ideelle valg for forretningsrejsende, der ønsker lidt ekstra plads eller vennepar på ophold. Vores standard twin værelser er individuelt indrettede med skrivebord og komfortable siddepladser til 2 personer i enten sofa eller lænestole samt badeværelse med enten kar eller bruseniche. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 2 separate Jensen-senge (90 x 200 cm).
Seng og kapacitet
2 separate Jensen-senge (90 x 200 cm).
Book
VærelseVærelseBadeværelse

Standard Dobbelt, fra 852 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 24 m²
Disse værelser er det oplagte valg, hvis du rejser på weekendophold eller er på forretningsrejse, og har brug for mere end 2 overnatninger. Vores standard dobbelt værelser er individuelt indrettede med skrivebord og komfortable siddepladser til 2 personer i enten sofa eller lænestole samt badeværelse med enten badekar eller bruseniche. Børn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som forældrene. For ekstra opredning tilkommer der ekstra afgift pr. nat, opredninger skal altid forudbestilles. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Seng og kapacitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Standard Dobbeltstandard dobbeltværelseStandard DobbeltStandard DobbeltStandard Dobbelt badeværelse

Superior Dobbelt, fra 1.270 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 35 m²
Nyd et ophold i et af vores stilfuldt indrettede superiorværelser. Disse værelser indbyder til afslapning i en komfortable og hyggelige atmosfære.   Vores superiorværelser er individuelt indrettede med skrivebord og komfortable siddepladser til 2 personer i enten sofa eller lænestole samt badeværelse med enten badekar eller bruseniche. I prisen er inkluderet et udvalg af forfriskninger bestående af vand på flaske, sodavand, øl, espresso og snacks. De tilbudte varer kan variere og serviceres dagligt. Børn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som forældrene. For ekstra opredning tilkommer der ekstra afgift pr. nat, opredninger skal altid forudbestilles. Tillægget herfor er DKK 200,- per ekstra seng per nat. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm)
Seng og kapacitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Superior værelseSuperior værelseSuperior dobbeltværelseSuperior værelse safeSuperior badeværelse

Executive Dobbelt, fra 1.510 DKK

Værelset passer til:
Størrelse: 39 m²
Hvis du sætter pris på stilfulde og rummelige værelser, når du rejser, så er Executive-værelserne det helt rigtige valg. Vores executive værelser er individuelt indrettede med skrivebord og komfortable siddepladser til 2 personer i enten sofa eller lænestole.  Disse værelser tilbydes kun med badekar. Disse værelser er utroligt komfortable, og rejser du med børn, er Executive-værelserne den ideelle base for dig og din familie. I prisen er inkluderet et udvalg af forfriskninger bestående af vand på flaske, sodavand, øl, espresso og snacks. De tilbudte varer kan variere og fyldes op dagligt. Børn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som forældrene. For ekstra opredning tilkommer der ekstra afgift pr. nat, opredninger skal altid forudbestilles. Tillægget herfor er DKK 200,- per ekstra seng per nat. Billedet er illustrativt. Seng og kapacitet 1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Seng og kapacitet
1 Jensen-dobbeltseng (180 x 200 cm).
Book
Executive dobbeltværelseExecutive værelse

First SmartBed Dobbelt, fra 1.313 DKK

Værelset passer til:
Vores rummelige og rolige SmartBed-værelse er indrettet med fjedersenge, hvor madrassens fasthed kan justeres til dit behov og præference. Værelserne har to justérbare SmartBeds (90 x 200 cm) og passer godt til dig, som ønsker en ekstra god søvnoplevelse. Vores smartbed værelser er individuelt indrettede med skrivebord og komfortable siddepladser til 2 personer i enten sofa eller lænestole. Disse værelser tilbydes kun med badekar. I prisen er inkluderet et udvalg af forfriskninger bestående af vand på flaske, sodavand, øl, espresso og snacks. De tilbudte varer kan variere og serviceres dagligt. Billedet er illustrativt.
Book
First Smartbed

Junior Suite, fra 1.856 DKK

Værelset passer til:
Junior Suiten er hotelværelset skabt til den kompromisløse rejse entusiast, der værdsætter plads og moderne fornødenheder. Til den forretningsrejsende udgør den et perfekt sted at gøre sig de sidste forberedelser inden en vigtig møde- og konferencedag. Junior suiten byder på en charmerende privat altan, hvorfra du kan nyde stemningen og udsigten til en række af Odenses kulturhistoriske bygninger og museer.  Junior suiten er stilfuldt indrettet med trægulve, eksklusive tapeter og elegante tekstiler foruden en Jensen seng, lounge miljø og skrivebord. På junior suitens store badeværelse finder du både badekar, brus samt bløde morgenkåber. I prisen er inkluderet et udvalg af forfriskninger bestående af vand på flaske, sodavand, øl, Espresso og snacks. De tilbudte varer kan variere og serviceres dagligt. Børn til og med 12 år bor gratis, når de sover i samme seng som forældrene. For ekstra opredning tilkommer der ekstra afgift pr. nat, opredninger skal altid forudbestilles. Tillægget herfor er DKK 200,- per ekstra seng per nat. Billedet er illustrativt.
Book
junior suiteVærelseVærelseVærelsejunior suite badeværelseBadeværelse