Gå til hovedindhold

Tilbud og arrangementer

Tilbud og arrangementer

 • restaurant

  Grand Sommertilbud

  Tag på en hyggelig og mindeværdig miniferie i Odense med et skønt ophold på First Hotel Grand. Vi har sammensat et sommertilbud på to nætter med morgenmad og 3 retters aftenoplevelse i Grand’s fiskerestaurant, kort sagt alt, hvad du behøver for en afslappende og inspirerende sommerferie i byen.

  Book pakke Ophold med 2 nætter og en middag i Grand's Fiskerestaurant fra 1.545,- per person.
 • Grand WEEKEND

  Kom hinanden nærmere i de hyggelige rammer på First Hotel Grand. Vi har sammensat et weekendophold, der passer perfekt til dig, der ønsker at opleve Odenses mange kultur- og shoppingtilbud i selskab med venner og familie.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 2.125,-
 • Golf WEEKEND

  Gør din golfferie til en ekstraordinær oplevelse. Bo på First Hotel Grand i hjertet af Odense og nyd nogle af Fyns absolut bedste golfbaner.

  Book pakke Fra DKK 2.585, - pr. person
 • facade

  Grand City break

  Med sin centrale placering midt i Odense er First Hotel Grand en perfekt base til dig, som ønsker enten at lade dig inspirere på byens mange kunstmuseer, forsøde tilværelsen med shopping eller blot gå på opdagelse i byens stemningsfulde gader.

  Book pakke Ophold for 2 personer fra DKK 1.975,-
 • værelse

  Golf Getaway

  Sving forbi First Hotel Grand i Odense og nyd vores nye getaway-pakke for golfspillere. Du får adgang til nogle af Fyns bedste golfbaner, samt fremragende forplejning i Grand's Fiskerestaurant og en morgenbuffet der med sikkerhed bringer smilet frem.

  Book pakke Fra DKK 1.225,50 pr. person