Gå til hovedindhold

Bryllup

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Bryllup på Grand Hotel

På Grand Hotel er alle bryllupper unikke. Hold Jeres livs største og vigtigste fest i hjeret af Odense.

Vores bryllupsplanlæggere tager udgangspunkt i Jeres ønsker og drømme og skræddersyr et bryllupsarrangement der passer til netop Jeres vision. Fra mindre og intime eftermiddags- og aftenarrangementer til større heldagsoplevelser der strækker sig ud på nattes sene timer.

Giv Jeres Gæster en oplevelse ud over det sædvanlige og byd velkommen til bryllupsfest i en af Hotellets smukke sale og restaurant. Vores bryllupsplanlæggere er med Jer hele vejen fra første henvendelse til brunch dagen efter.

Book en fremvisning og hør om de mange muligheder I som brudepar har når festen afholdes på Grand Hotel. 

restaurant

Det siger vores gæster

”Alle vores forventninger blev afstemt, og detaljerne blev nøje planlagt. Vi har haft den mest fantastiske bryllupsfest. Det professionelle personale havde 100% styr på alt, så vi kunne nyde vores fest. Vi følte os hjemme i fortryllende lokaler, som kun First Hotel Grand kan levere. Der blev sørget for vores gæster til perfektion, så vi kunne holde vores drømmebryllup. Maden var super lækker og der var rigeligt.”
- Jonna og Thomas Elkrog Andersen

”Vi holdt vores bryllup på First Hotel Grand og havde verdens bedste oplevelse. Rammerne var helt fantastiske, maden i særklasse og teamet gjorde alt for, at give os den bedste dag – servicen var bare i top hele vejen! Jeg ville ønske vi kunne gifte os én gang til, så vi kunne gennemleve den fantastiske dag én gang til.”

- Camilla og Kenneth Due Christensen

”Min mand og jeg holdt vores bryllup på First Hotel Grand. Dagen var intet mindre end perfekt og helt som vi ønskede os. Personalet var super søde, og var helt bestemt med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Maden var ligeledes super lækker – en dag vi vil huske resten af vores liv”!
- Lea Bülow-Jensen