Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave på Vesterbro, København

Vesterbro strækker sig fra de store attraktioner i metropolzonen som Tivoli, Ny Carlsberg Glyptotek og Tycho Brahe Planetariet til det nye spændende boligkvarter i Carlsberg Byen. Hjertet af Vesterbro omfatter bl.a. Kødbyen, som nu er hjemsted for restauranter, barer og hippe natklubber.

Ny Carlsberg Glyptotek, Köpenhamn. Bild.

Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek blev grundlagt i 1897 af Ny Carlsberg-stifteren Carl Jacobsen og dækker kunst fra antikken til det 20. århundrede.

Museet er særligt kendt for sine samlinger af skulpturer. Træd inden for og opdag en storslået bygning med en romantisk palmehave i dets hjerte.

Billede: Glyptoteket

Tivoli i København fra oven. Billede.

Tivoli

Tivoli er en eventyrlig tumleplads for både unge og gamle. Uanset om du besøger haven for at opleve blomsterne, den levende musik eller for at prøve forlystelserne, så har Tivoli noget for enhver.

Tivoli blev grundlagt i 1843 og har opnået status som både nationalklenodie og international turistattraktion. H.C. Andersen besøgte ofte haven, og det samme gjorde Walt Disney, der fandt inspiration i Tivoli til sin egen Disney World. Da Tivoli blev grundlagt, lå den uden for byens gamle volde, selvom den i dag ligger midt i metropolzonen ved Hovedbanegården.

Planeter i rummet. Billede.

Tycho Brahe Planetarium

For enden af Skt. Jørgens Sø finder du en moderne bygning, der inviterer dig på rumfart. Et besøg på Tycho Brahe Planetarium giver med garanti hele familien stjerneglimt i øjet.

Planetariet, der er designet af Knud Munk og blev indviet i 1989, er opkaldt efter astronom og videnskabsmand Tycho Brahe og har til formål at oplyse såvel som underholde ved hjælp af spændende udstillinger samt 3D og IMAX-film.