Gå til hovedindhold

Ting at lave

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Ting at lave på Nørrebro, København

Bo på Q Apartments Nørrebro – First Partner Collection og oplev det pulserende og kulturelt mangfoldige Nørrebro. Her er de lokale attraktioner lokalt forankret og nydes af både de lokale og besøgende. Hæng ud i solen på Dronning Louises Bro og gå på kreativ opdagelse i Superkilen blandt familier, skatere og andre lokale.

Assistens Kirkegård, København. Billede.

Assistens Kirkegård

Byens monumentale kirkegård er en smeltedigel af religioner og giver et fascinerende indblik i begravelsestraditioner gennem århundreder. Her finder du gravstederne for mange kendte danskere, såsom H.C. Andersen og Søren Kierkegaard.

Assistens Kirkegård fungerer også som en frodig park, hvor mange lokale nyder en picnic i solstrålerne blandt de mange eksotiske træer og egern på springtur.

Dronning Louises Bro, København. Billede.

Dronning Louises Bro

Dronning Louises Bro forbinder det indre København med hippe Nørrebro og er i dag nærmest en supercykelsti. På solbeskinnede dage fungerer broen også som et yndet samlingspunkt for byens folk, der lytter og danser til glade toner.

Broen blev bygget i 1887. I hver ende findes små græshøje på gamle krigsbunkere fra Anden Verdenskrig. Her nyder de lokale en pizza med søudsigt.

Billede: Martin Heiberg

Superkilen Park, København. Billede.

Superkilen

Superkilen er et parkområde på Nørrebro, som er kunstnerisk udtænkt af BIG-Group, Superflex og Topotek1. Denne verdenspark er indrettet med gade- og parkinventar fra oprindelseslandene for de mange etniske beboere i kvarteret. Parken er opdelt i to hovedområder: Den Røde Plads og den Sorte Plads.

Mens Den Røde Plads byder på rammer for moderne byliv med café, udendørsmusik, legepladser og sportsaktiviteter, er Den Sorte Plads en Instagram-favorit blandt de tilrejsende med sin stribemønstret asfalt, svajende palmer, arabiske springvand og lille udsigtsbakke. Perfekt til en kaffepause.