Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Helsingør centrum

Hotel Skandia - First Partner tilbyder både Enkeltværelser, Dobbeltværelser, Familieværelser og handicapvenlige Dobbeltværelser velegnet til kørestolsbrugere. Alle værelser er smukt indrettede og tilbyder kabel-tv, kaffe- og tefaciliteter samt gratis WiFi. Alle vores værelser er røgfrie.

Børn i alle aldre er meget velkomne. Børn op til tre år bor gratis i forældrenes seng (højst ét barn pr. værelse). For børn op til tre år koster det 295 kr. ekstra pr. nat for en ekstra barnesengsopredning. Ekstra opredning til en voksen er muligt efter anmodning og koster 450 kr. pr nat. Bemærk venligst, at ekstraopredning ikke er muligt på alle værelser.

Værelsesudvalg og priseksempel

Enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 8 m²
Vores Enkeltværelser har plads til én person. Værelserne er indrettet med en 90 x 200 cm enkeltseng, kaffe- og tefaciliteter, elkedel, klædeskab og fladskærms-tv med kabelkanaler samt gratis WiFi. Ved sengen forefindes en lampe og stikkontakt. Badeværelset har bruser, hårtørrer, håndklæder samt sæbe og shampoo. De øverste etager på hotellet er tilgængelige med elevator. Alle vores værelser er røgfrie.
Seng og kapacitet
En 90 x 200 cm enkeltseng.

Store Enkeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
Vores Store Enkeltværelser har plads til to personer. Værelserne er indrettet med en 140 x 200 cm dobbeltseng, kaffe- og tefaciliteter, elkedel, klædeskab, fladskærms-tv med kabelkanaler samt gratis WiFi. Ved sengen forefindes en lampe og stikkontakt. Badeværelset har bruser, hårtørrer, håndklæder, sæbe og shampoo. De øverste etager på hotellet er tilgængelige med elevator. Alle vores værelser er røgfrie.
Seng og kapacitet
En 140 x 200 cm dobbeltseng.
Book
Stort enkelt værelse. Billede.Stort enkelt værelse. Billede.

Standard Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores Standard-Dobbeltværelser har plads til to personer. Værelserne er indrette med 2 enkeltsenge på 90 x 200 cm, der kan trækkes fra hinanden (twin-senge). Værelset er udstyret med kaffe- og tefaciliteter, elkedel, klædeskab, fladskærms-tv med kabelkanaler og gratis WiFi. Ved sengen forefindes en lampe og stikkontakt. Badeværelset har bruser, hårtørrer, håndklæder samt sæbe og shampoo. De øverste etager på hotellet er tilgængelige med elevator. Alle vores værelser er røgfrie.
Seng og kapacitet
2 enkeltsenge på 90 x 200 cm, der kan trækkes fra hinanden.
Book
Standard dobbelt værelse. Billede.Standard dobbelt værelse. Billede.Standard dobbelt værelse. Billede.Standard dobblelt værlse handicapvenlig. Billede.Standard dobbelt værelse. Billede.Standard dobbelt værelse. Billede.

Familieværelse til 3

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores Familieværelser til 3 personer er indrettet med to enkeltsenge på 90 x 200 cm, der kan trækkes fra hinanden (twin-senge), foruden en enkeltseng på 90 x 200 cm. Værelset er udstyret med kaffe- og tefaciliteter, elkedel, klædeskab, fladskærms-tv med kabelkanaler og gratis WiFi. Ved sengen forefindes en lampe og stikkontakt. Badeværelset har bruser, hårtørrer, håndklæder, sæbe og shampoo. De øverste etager på hotellet er tilgængelige med elevator. Alle vores værelser er røgfrie.
Seng og kapacitet
To enkeltsenge på 90 x 200 cm, der kan trækkes fra hinanden, og en enkeltseng på 90 x 200 cm.
Book
Familie værelse. Billede.Familie værelse. Billede.Familie værelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Familieværelser til 4

Værelset passer til:
Størrelse: 25 m²
Vores familieværelser til 4 personer er indrettet med to 90 x 200 cm enkeltsenge, der kan trækkes fra hinanden (twin-senge), foruden en 90 x 200 cm enkeltseng samt en ekstraseng. Værelset er udstyret med kaffe- og tefaciliteter, elkedel, klædeskab, fladskærms-tv med kabelkanaler og gratis WiFi. Ved sengen forefindes en lampe og stikkontakt. Badeværelset har bruser, hårtørrer, håndklæder samt sæbe og shampoo. De øverste etager på hotellet er tilgængelige med elevator. Alle vores værelser er røgfrie.
Seng og kapacitet
To 90 x 200 cm enkeltsenge, der kan trækkes fra hinanden, en 90 x 200 cm enkeltseng samt en ekstraseng.
Book
Familie værelse. Billede.Familie værelse. Billede.Familie værelse. Billede.Badeværelse. Billede.