Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Sisimiut

Hotel SØMA Sisimiut – First Partner tilbyder både dobbelt- og enkeltværelser inden for flere priskategorier samt et enkelt familieværelse. Værelserne er lyse, komfortable og moderne indrettet med eget badeværelse og gratis WiFi.

Værelsesudvalg og priseksempel

Enkeltværelser Standard

Værelset passer til:
Enkeltværelserne er smagfuldt møbleret og indrettet med eget badeværelse, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter samt en 32” tv med 21 kabelkanaler.
Seng og kapacitet
En enkeltseng.
Book
Single Standard Hotel Søma Sisimiut. Bilde.Single Standard Hotel Søma Sisimiut. Bilde.Single Standard Hotel Søma Sisimiut. Bilde.

Standard Plus Enkeltværelser

Værelset passer til:
Standard Plus er de største enkeltværelser på hotellet. De er smagfuldt indrettet med designermøbler, eget badeværelse, gratis WiFi, kaffe- og tefaciliteter samt et 32” tv med 21 kabelkanaler.
Seng og kapacitet
En enkeltseng.
Book
Single Standard Plus Hotel Søma Sisimiut. Bilde.Single Standard Plus Hotel Søma Sisimiut. Bilde.Flot udsigt fra Single Standard Plus. Bilde.

Dobbeltværelser

Værelset passer til:
Dobbeltværelserne er rummelige og komfortabelt indrettet med eget badeværelse og gratis WiFi. Der er desuden et 32” tv med 21 kabelkanaler samt kaffe- og tefaciliteter. Værelserne er møbleret med dobbeltseng til 2 personer.
Seng og kapacitet
En boddeltseng.
Book
Dobbeltværelse Hotel Søma Nuuk. Bilde.Skrivebord Dobbeltværelse. Bilde.Skrivebord Dobbeltværelse. Bilde.Dejlig udsigt fra Dobbeltværelse. Bilde.

Double Standard Plus

Værelset passer til:
Double Standard Plus er hotellets største værelser. De er komfortable og indrettet med designermøbler, eget badeværelse og 32” tv med 21 kabelkanaler. Der er WiFi og kaffe- og tefaciliteter. Værelserne er møbleret med dobbeltseng til 2 personer med mulighed for ekstraopredning.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
En ekstra seng.
Book
Hotelværelse SOMA Sisimiut. Billede.Hotellrom SOMA Sisimut. Billede.Hotelværelse SOMA Sisimiut. Billede.Dobbelt Standard Plus. Bilde.Dobbelt Standard Plus. Bilde.Skrivebord Dobbelt Standard Plus. Bilde.Badeværelse Dobbelt Standard Plus. Bilde.

Familieværelser

Værelset passer til:
Hotellets familieværelse har udsigt over byen og har plads til 2 voksne og 2 børn samt mulighed for en ekstraopredning. Værelset er indrettet med dobbeltseng, 2 køjesenge samt masser af skabsplads. Der er eget badeværelse med gulvvarme foruden et 32” tv med 21 kabelkanaler, kaffe- og tefaciliteter og gratis WiFi.
Seng og kapacitet
En dobbeltseng.
To køjesenge.
Book
Familieværelse Hotel Søma Sisimiut. Bilde.