Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Overnatning i Frederikshavn

Hotel Frederikshavn – First Partner tilbyder 55 nyrenoverede og hyggelige værelser. Alle værelser har komfortable senge, badeværelser med bruser, skrivebord og kabel-tv. Alle værelser er røgfrie.

Værelsesudvalg og priseksempel

Dobbeltværelse Mini

Værelset passer til:
Hvis du rejser på et budget, har vi de værelser for dig. Vores mini dobbeltværelser har Badefaciliteter, TV og 140 cm seng. Værelserne har eget toilet og brusebad. Perfekt til rejsende, der ønsker at spare penge, men på samme tid ønsker at nyde komforten af et hotel.
Book
Lille dobbeltværelse. Billede.Lille dobbeltværelse. Billede.Badeværelse. Billede.

Budget

Værelset passer til:
Størrelse: 13 m²
Vores budgetværelser er for rejsende, som ønsker en prisbillig løsning kombineret med god komfort. Vi har både enkelt, dobbelt og mini-dobbelte budgetværelser (med trekvartsenge). Ønsker du at overnatte i mere end 7 døgn, så kontakt os gerne for et godt tilbud på vores budgetværelser.
Book
Budget dobbeltværelse. Billede.

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores standard-enkeltværelser er til rejsende, som ønsker et klassisk hotelværelse med brusebad og morgenmad – og som samtidig ønsker adgang til hotellets fællesarealer. De store og lyse værelser er alle komfortabelt indrettet med skrivebord, opholdsområde og tv.
Book

Standard Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores standard-dobbeltværelser er til rejsende, som ønsker et klassisk hotelværelse med brusebad og morgenmad – og som samtidig ønsker adgang til hotellets fællesarealer. De store og lyse værelser er alle komfortabelt indrettet med skrivebord, opholdsområde og tv.
Book
Standard dobbeltværelse. Billede.Standard dobbeltværelse. Billede.

Superior

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores Superiorværelser er rummelige og lyse. Alle er indrettet med dobbeltseng, badværelse med bruser, kunst inspireret af det maritime miljø i Frederikshavn, tv, kaffe/te faciliteter, et opholdsområde med sofagruppe og et godt skrivebord. Værelset er perfekt til 2 voksne, der ønsker lidt ekstra plads, eller som rejser med op til 3 børn.
Book
Superior værelse. Billede.Badeværelse. Billede.Superior værelse. Billede.

Familie

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores familieværelser har en dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge, som kan trækkes fra hinanden, og en arbejdsstation med skrivebord, god belysning og kaffe/te faciliteter. Værelserne er perfekte til 2 voksne og op til 3 børn. Nogle værelser har køjesenge placeret i et særskilt værelse, hvilket giver mulighed for ekstra privatliv for både voksne og børn (eller grupperejsende).
Book
Familieværelse. Billede.Familieværelse. Billede.

Penthouse Med Havudsigt

Værelset passer til:
Størrelse: 127 m²
Moderne lejlighed på 127 m² som indeholder et stort køkkenalrum, vinterstue, bad med toilet og 4 soveværelser. Køkkenet er indrettet med et stort amerikansk køle-fryseskab, opvaskemaskine, brødrister, elkoger, mikroovn og kaffemaskine. Der er desuden strygebræt, strygejern, støvsuger, barnestol, vaskemaskine og tørretumbler. Fra lejligheden er der direkte udgang til egen hyggelig altan. Lejligheden er velegnet til enten den store familie eller grupper, som rejser sammen. Lejligheden er flot og lys og har havkik.
Seng og kapacitet
1 værelse med dobbeltseng bestående af 2 x 90 cm enkeltsenge (twinsenge), som kan rykkes fra hinanden.
2 værelser med trekvartsenge (140 cm brede).
1 værelse med en 120 cm bred seng.
Lejligheden udlejes for minimum 3 overnatninger.
Book
Soveværelse. Billede.Køkken Penthouse. Billede.Soveværelse. Billede.