Gå til hovedindhold

Værelser

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Værelser

Prinsen Hotel- First Partner Collection tilbyder 36 funktionelle og behagelige værelser med eget badeværelse, kabel-tv, gratis WiFi og kaffe- og tefaciliteter. Du kan vælge mellem Økonomi-, Standard-, Superior- eller Familieværelser. Alle vores værelser er røgfrie.

Værelsesudvalg og priseksempel

Økonomi Enkelt

Værelset passer til:
Vores økonomi-enkeltværelser er små, men funktionelle. Værelserne er udstyret med en enkelt seng, badeværelse med bruser, skrivebord samt kaffe- og tefaciliteter. Økonomiværelserne er placeret på 4. sal. Elevatoren kun går til 3. sal.
Seng og kapacitet
Enkeltseng
Book
Economy Enkeltværelse Prinsen hotel. Bilde.Economy Enkeltværelse Prinsen hotel. Bilde.

Økonomi Dobbelt

Værelset passer til:
Vores økonomi-dobbeltværelser er små men funktionelle. Værelserne er udstyret med en dobbelt seng, badeværelse med bruser, skrivebord samt kaffe- og tefaciliteter. Økonomiværelserne er beliggende på 4. Sal. Elevatoren går kun går til 3. sal.
Seng og kapacitet
Dobbeltseng
Book
Økonomi dobbeltværelse Prinsen hotel. Bilde.Økonomi dobbeltværelse Prinsen hotel. Bilde.

Standard Enkelt

Værelset passer til:
Størrelse: 8 m²
Vores enkeltværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en enkelt seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
Enkeltseng
Book
Dejligt enkeltværelse på Prinsen hotel. Bilde.Dejligt enkeltværelse på Prinsen hotel. Bilde.Dejligt enkeltværelse på Prinsen hotel. Bilde.Badeværelse enkeltværelse type Prinsen hotel. Bilde.

Lille Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 9 m²
Vores dobbeltværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en 140 cm bred seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
140x200 cm Dobbeltseng
Book
Lille dobbeltværelse med røde møbler. Bilde.Lille dobbeltværelse med røde møbler. Bilde.

Twin Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 12 m²
Vores twin-dobbeltværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en 160 cm bred seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
160x200 cm Dobbeltseng
Book
Dejligt dobbeltværelse med stor seng. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med stor seng. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med stor seng. Bilde.Dejligt dobbeltværelse med stor seng. Bilde.Badeværelse Prinsen Aalborg by First Hotels. Bilde.

Superior Dobbelt

Værelset passer til:
Størrelse: 16 m²
Vores superior-dobbeltværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en 160 cm bred seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
160x200 cm Dobbeltseng
Book
Superior dobbeltværelse med rød dekoration. Bilde.Superior dobbeltværelse med rød dekoration. Bilde.Badeværelse med strip farve gardin. Bilde.Superior dobbeltværelse med rød dekoration. Bilde.Superior dobbeltværelse med skrivebord. Bilde.

Triple

Værelset passer til:
Størrelse: 18 m²
Vores 3-personersværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en 160 cm bred seng og en 90 cm bred seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
160x200 cm Dobbeltseng
90x200 cm Enkeltseng
Book
Triple hotelværelse med rød indretning. Bilde.Triple hotelværelse med rød indretning. Bilde.Badeværelse med blåt gardin. Bilde.Triple hotelværelse med rød indretning. Bilde.

Familie

Værelset passer til:
Størrelse: 20 m²
Vores familieværelser er moderne og funktionelle. Værelserne er udstyret med en 160 cm samt en 140 cm bred seng, badeværelse med bruser, skrivebord, klædeskab og kaffe- og tefaciliteter.
Seng og kapacitet
160x200 cm Dobbeltseng
140x200 cm Enkeltseng
Book
Pænt alrum med røde møbler. Bilde.Dejligt enkeltværelse på Prinsen hotel. Bilde.Badeværelse Prinsen hotel. Bilde.Pænt alrum med røde møbler. Bilde.Familieværelse med udsigt mod Prinsen hotelgade. Bilde.