Gå til hovedindhold

Kysthotellet ved Grenaa bliver nyt partnerhotel i First Hotels-kæden!

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Kysthotellet ved Grenaa bliver nyt partnerhotel i First Hotels-kæden!

Kysthotellet ved Grenaa i Djursland er nyt partnerhotel i First Hotels-kæden.

Hotellet har 160 værelser samt gode konferencefaciliteter, der kan rumme alt fra små møder til store konferencer, events og selskaber. I hotellets restaurant serverer hjemmelavet mad med fokus på lokale og økologiske råvarer. Hotellet tilbyder også et fitnesscenter og gratis parkering.

Kysthotellet - First Partner Collection ligger i naturskønne omgivelser ved Grenaa Strand med udsigt over Kategat og er velegnet til både ferie- og forretningsrejsende. Det tager kun 20 minutter at komme til Grenaa fra Aarhus Lufthavn. Det betyder, at du eksempelvis kan tage et indenrigsfly fra Københavns Lufthavn kl. 7:35 og vær klar til mødestart på Kystvejens Konferencecenter kl. 09:00.

Hotellet er et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter som at vandre eller cykle langs kysten, vandsportsaktiviteter, golf, eller udflugter til nærliggende attraktioner som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Tivoli Friheden eller Skandinavisk Dyrepark.

Vi er stolte af at byde Kysthotellet velkommen som nyt partnerhotel. Hermed får vi endnu en ny destination og øger vores dækningsgrad i Danmark yderligere, siger Thomas Gillespie, CEO i First Hotels International.

First Hotels har nu 20 hoteller i Danmark, efter at kæden for 2 uger siden også etablerede sig i København, hvor de indgik samarbejde med Q Apartments og tilbyder 380 lejligheder. Desuden har kæden 5 hotell i Norge og 31 hotell i Sverige.

Kysthotellet – First Partner Collection kan allerede i dag bookes fra hjemmesiden.

Fakta om First Hotels
First Hotels er en nordisk hotelvirksomhed med hoteller & hotellejligheder i Danmark, Grønland, Norge og Sverige. Porteføljen består af unikke og lokale hoteller & hotellejligheder, som tilbyder personlige og mindeværdige ophold. Vores mission er at tilbyde vores hoteller og samarbejdspartnere gode teknologiske løsninger, som sætter hotelejeren i stand til at fokusere på gæsteoplevelser, samtidig med at vi varetager markedsføring, distribution og salg omkostningseffektivt. First Hotels er ejet af det børsnoterede selskab Reato Group AB (Publ), som er noteret på NASDAQ First North i Stockholm.

For yderligere information om First Hotels, besøg hjemmesiden www.firsthotels.dk

Kontaktoplysninger: 
First Hotels International, Thomas Gillespie, CEO.
E-mail: thomas.gillespie@firsthotels.com

Download billede af Thomas Gillespie.
Download billeder i høj opløsning af Kysthotellet - First Partner Collection.