Gå til hovedindhold

First Hotels udvider i Danmark med nyt partnerhotel i Hirtshals!

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotels udvider i Danmark

Montra Skaga Hotel i Hirtshals i Nordjylland bliver fra den 25. april et nyt partnerhotel i First-kæden. Hotellet ligger centralt i Hirtshals, lige ved færgehavnen, hvor færgerne sejler til både Norge, Færøerne og Island.

Hotellet har 108 værelser, tilbyder både kursus- og konferencefaciliteter samt modtager ferie- og fritidsgæster. I hotellets restaurant serveres hjemmelavet mad med fokus på sæsonens råvarer og frisk fisk. Hotellet har også en opvarmet indendørs swimmingpool og tilbyder gratis parkering.

Det nye partnerhotel bliver First Hotels' første hotel i Hirtshals og det sjette i Danmark hidtil. Kæden har også 28 hoteller i Sverige og 4 hoteller i Norge.

"Vi ser frem til samarbejdet med First Hotels og at blive en del af en større familie," siger Sarah Routledge, hotelchef på Montra Skaga Hotel.

Montra Skaga Hotel First Partner Collection er allerede tilgængeligt for booking via First Hotels' hjemmeside fra i dag.

"Vi er meget glade for partnerskabet med Montra Skaga Hotel og for at kunne tilbyde vores gæster en ny destination og et nyt hotel i Danmark. Med det sagt har vi stadig store ambitioner om yderligere vækst i Danmark, så Montra Skaga Hotel bliver bestemt ikke vores sidste nye hotel i Danmark," siger Thomas P. Gillespie, administrerende direktør for First Hotels International.

Kontaktinformation
First Hotels International, Thomas P. Gillespie, CEO. Telefon: + 47 940 90 061, E-post: thomas@firsthotels.com

Fakta om First Hotels
First Hotels er en nordisk hotelvirksomhed med 38 hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består af unikke og lokale hoteller, som tilbyder personlige og mindeværdige hotelophold. Vores mission er at tilbyde vores hoteller gode teknologiske løsninger, som gør hotelejeren i stand til at fokusere på gæsteoplevelser, samtidig med at vi varetager markedsføring, distribution og salg omkostningseffektivt. First Hotels er ejet af det børsnoterede hotelselskab Reato Group AB (Publ), som er noteret på NASDAQ First North i Stockholm.

For information om First Hotels, besøg hjemmesiden.

Fakta om Montra Skaga Hotel – First Partner Collection
Montra Skaga Hotel - First Partner Collection ligger centralt placeret ved færgekajen i Hirtshals i Nordjylland. Hotellet tilbyder 108 lyse og indbydende værelser, moderne konferencefaciliteter og en flot opvarmet indendørs swimmingpool. I hotellets restaurant serveres lækker hjemmelavet mad med fokus på sæsonens råvarer, herunder frisk fisk, som er en specialitet i fiskerbyen Hirtshals.Hotellet ligger lige ved færgekajen og er perfekt til dig, der har brug for et stop og en pause, enten du er på vej nordpå til Norge, Færøerne eller Island, eller hvis du er på vej sydpå i Danmark eller Europa.

For information om Montra Skaga Hotel – First Partner Collection, besøg hotellets hjemmeside.