Gå til hovedindhold

First Hotel Planetstaden i Lund åbner dørene!

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

First Hotel Planetstaden i Lund åbner dørene!

På søndag åbner First Hotel Planetstaden dørene med First Hotels som den stolte ejer og operatør. - Vi ser med glæde frem til at åbne vores døre og byde gæster og lokalbefolkningen velkommen til First Hotel Planetstaden – vores nye enestående hoteldestination, siger den nyudnævnte hoteldirektør Malin Gimtell.

Hotellet, der ligger en kort gåtur fra Lund centrum, er nyligt renoveret og tilbyder 195 værelser, herunder flere rummelige studiolejligheder til langtidsleje med eget køkken, spiseplads og balkon. Hotellet har fine møde- og konferencefaciliteter og et helt nyt wellnesscenter med spa, boblebad og pool på øverste etage med fantastisk udsigt over Lund. Træningscenteret på hotellet med topmoderne træningsudstyr kan konkurrere med ethvert professionelt fitnesscenter.

I hotellets restaurant serveres hjemmelavet mad lavet fra bunden baseret på lokale råvarer. Der er også en stor gratis parkeringsplads samt en hyggelig baggård til afslapning.

- First Hotels har tidligere haft Planetstaden i porteføljen, men det er mange år siden, og hotellet har i mellemtiden haft forskellige operatører. Det er derfor meget sjovt, at hotellet nu er tilbage i vores hænder, og at vi nu både ejer bygningen og står for driften, siger administrerende direktør Thomas Gillespie i First Hotels International AS.

First Hotel Planetstaden har en ideel placering, hvis man ønsker at gå på opdagelse i Lund og omegn. Nærheden til universiteter, teknologiske virksomheder og lokale attraktioner gør stedet til et ideelt valg for både forretningsrejsende og feriegæster.

Hotellets nyansatte direktør, Malin Gimtell, har lang erfaring i hotelbranchen, og kommer senest fra en af kædens andre franchisehoteller, First Hotel Jörgen Kock i Malmø, hvor hun har arbejdet som hoteldirektør i en årrække.

- Jeg glæder mig meget til at begynde på jobbet. First Hotel Planetstaden er et fantastisk hotelunivers med fine faciliteter, som jeg også håber kan blive et lokalt mødested, hvor lokalbefolkningen kan benytte hotellets flotte spa og wellnessafdeling, arrangere møder, eller bare nyde en kaffe og et godt måltid i vores hyggelige restaurant, siger Gimtell.

Hoteldirektøren får stjerner i øjnene, når hun fortæller, at de oplever en fantastisk efterspørgsel på bookinger, og at de glæder sig til at byde gæster og lokalbefolkningen velkommen til First Hotel Planetstaden.

Kontaktoplysninger: 
First Hotels International, Thomas Gillespie, CEO.
E-mail: thomas.gillespie@firsthotels.com

Download billede af Thomas Gillespie.
Download billeder i høj opløsning af First Hotel Planetstaden.