Gå til hovedindhold

Fire nye partnerhoteller

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Fire nye partnerhoteller, tre i Skagen og ét i Uppsala!

First Hotels udvider med tre nye partnerhoteller i Skagen i Danmark. Skagen Hotel – First Partner Collection, Foldens Hotel - First Partner Collection og Skagen Motel – First Partner Collection. Derudover får kæden også et nyt partnerhotel i Uppsala, Hotell Kvarntorget – First Partner Collection.

De tre nye partnerhoteller i Danmark er alle centralt placeret i hjertet af Skagen med kort afstand til havnen. I smukke Skagen er man tæt på kulturhistoriske oplevelser og naturskønne områder med strand og skov. Her finder du Danmarks spids, Grenen, samt Nordeuropas største vandrende sandklit, Råbjerg Mile.

Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger ved Kvarntorget i nærheden af Uppsala centrum. Fra hotellet er der kort afstand til turistattraktioner som Uppsala Domkirke, "Botaniska Trädgården", Uppsala Slot og "Äventyrsbadet Fyrishov".

- Vi ser frem til samarbejdet med First Hotels og til at blive en del af en større familie, siger hotelindehaver Ayhan Cicek fra Hotell Kvarntorget i Uppsala.

First Hotels har haft en meget god vækst de første fem måneder i år med i alt 16 nye partnerhoteller, hvilket svarer til en vækst i porteføljen på 59 procent. Med de fire nye partnerhoteller har kæden nu 30 hoteller i Sverige, 9 hoteller i Danmark og 4 hoteller i Norge, i alt 43 hoteller.

- Vi er meget tilfredse med, at så mange partnerhoteller vælger at tilslutte sig os. Vi har stadig ambitioner om yderligere vækst, især i Norge og Danmark, hvor vi historisk set ikke har haft lige så stærk repræsentation som i Sverige. Men dette er vi i fuld gang med at ændre på, siger Thomas P. Gillespie, administrerende direktør i First Hotels International AS.

 

Fakta om First Hotels

First Hotels er en nordisk hotelkjede med 43 hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Porteføljen består af unikke og lokale hoteller, som tilbyder personlige og mindeværdige hotelophold. Vores mission er at tilbyde vores hoteller gode teknologiske løsninger, som gør hotelejeren i stand til at fokusere på gæsteoplevelser, samtidig med at vi varetager markedsføring, distribution og salg omkostningseffektivt. First Hotels er ejet af det børsnoterede hotelselskab Reato Group AB (Publ), som er noteret på NASDAQ First North i Stockholm.

For information om First Hotels, besøg hjemmesiden.

Fakta om de nye partnerhotellerne

Foldens Hotel - First Partner Collection
Foldens Hotel - First Partner Collection ligger i hjertet af Skagen, tæt på den gamle havn og byens seværdigheder og butikker. Det familieejede hotel har en lang historie og tilbyder ægte Skagen-atmosfære. Hotellet har 34 værelser indrettet i klassisk stil og tilbyder ophold for alle - både par på romantiske weekendophold og familier, der ønsker deres egen ferielejlighed. I hotellets restaurant og café kan du nyde lækre retter fra Skagen. Du kan også opleve live musik på Viseværthuset i hotellets hovedbygning.

Læs mere om Foldens Hotel - First Partner Collection.
Download billede af Foldens Hotel - First Partner Collection.

Skagen Hotel – First Partner Collection
Skagen Hotel - First Partner Collection er centralt beliggende ved Skagen Station, kun få minutters gang fra Skagen Havn og Skagen Sønderstrand. Hotellet har 34 værelser, der er komfortabelt indrettet med inspiration fra Skagensmalerne. Hotellet har moderne møde- og konferencefaciliteter med plads til op til 80 deltagere samt en hyggelig restaurant med à la carte-retter.

Læs mere om Skagen Hotel - First Partner Collection.
Download billede af Skagen Hotel - First Partner Collection.

Skagen Motel – First Partner Collection
Skagen Motel - First Partner Collection tilbyder overnatning blot få minutters gang fra byens stemningsfulde havn og Skagens mange attraktioner. Motellet har 57 værelser og tilbyder gratis parkering og cykeludlejning.

Læs mere om Skagen Motel - First Partner Collection.
Download billede af Skagen Moten - First Partner Collection.

Hotell Kvarntorget – First Partner Collection
Hotell Kvarntorget - First Partner Collection ligger ved Kvarntorget i nærheden af Uppsala centrum. Hotellet har 27 værelser og ligger i en bygning, som huser restaurant, kiosk, massør, frisør og fødevarebutik. De åbne områder og fælleslokalerne er designet i moderne stil og er perfekte som mødested for dig, der kan lide at møde mennesker, eller hvis du vil slappe af efter en dag i Uppsala. Du kan nemt komme til turistattraktioner som Uppsala Domkirke, "Botaniska Trädgården", Uppsala Slot og "Äventyrsbadet Fyrishov". Der er både betalings- og gratis parkering i nærheden af hotellet.

Læs mere om Hotell Kvarntorget - First Partner Collection.
Download billede af Hotell Kvarntorget - First Partner Collection.

Kontaktinformation
First Hotels International, Thomas P. Gillespie, Adm. dir.
Telefon: + 47 940 90 061
E-post: thomas@firsthotels.com
Download foto af Thomas P. Gillespie.