Gå til hovedindhold

Oplev Sverige til sommer

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Oplev Sverige til sommer

Er du klar til sommerferie og på udkig efter rejseinspiration? Med fabelagtig natur over hele landet, fra hvide sandstrande, smukke skærgårde og naturskønne vandrestier, har Sverige meget at byde på inden for nem køreafstand.

Besøg steder, du blot har hørt om, og opdag nye skjulte sommerperler undervejs.

Husk at medlemmer altid får 11% rabat, så hvis du ikke allerede er medlem, anbefaler vi, at du bliver First Member her. Husk blot at du skal være logget ind på firsthotels.dk for at opnå rabat. Ikke nok med det, du kan selvfølgelig kombinere din rabat med andre udvalgte kampagner. Kan det blive meget bedre?

Vestsverige

Start din rejse i det vestlige Sverige og oplev spændende eventyr og fantastiske naturoplevelser. Tag turen fra Värmland til Dalsland og fortsæt til Gøteborg. Tag på vandreture, kajaksejlads, cykelture eller springe på en båd langs en af ​​de mange kanaler i området. Eller hvorfor ikke fordybe dig i nogle af stedets kulturelle højdepunkter?

LÆS MERE OM VESTSVERIGE

Bo på et af vores hoteller i området: First Hotel G i Gøteborg, First Hotel Bengtsfors, First Hotel Royal i Säffle og First Hotel River C i Karlstad

Industrilandskabet Norrköping

Roadtrip: Eskilstuna - Örebro - Jönköping - Norrköping

Hvad med en roadtrip gennem byer du endnu har til gode at opleve, såsom Stockholm og Gøteborg? Her er nogle forslag til oplevelsesture i noget af det bedste Sverige har at byde på. Først Eskilstuna og Örebro. Dernæst turen rundt om Vättern til Jönköping og Norrköping.

TAG PÅ ROADTRIP – LÆS MERE HER

Oplev vores hoteller langs køreturen: First Hotel City i Eskilstuna, First Hotel Örebro, First Hotel Jönköping og First Hotel Central i Norrköping.

Stockholm

Stockholm-regionen

Stockholm er kendt som en af ​​de mest inkluderende og indbydende byer i verden. Det moderne og urbane er smukt afbalanceret med byens gamle kulturhistorie samt nærheden til naturen. I vores anbefaling til Stockholm-rejser har vi sat fokus på naturen og skærgården. På en kort båd- eller færgetur fra det pulserende centrale Stockholm kan du opleve himmelske landskaber og mange oplevelser i smuk natur.

LÆS MERE OM REJSER TIL STOCKHOLM

Bo på et af vores hoteller: First Hotel Solna, First Hotel Brommaplan eller First Hotel Lindö Park.

Dalarna

At rejse i Dalarna er som at opleve et Sverige i miniatureudgave. Fjeldene og den samiske kultur, søerne, de rødkalkede sommerhuse, kunsthåndværket og den spændende industrihistorie. Alt samlet på ét sted og lige ved hånden.

Faluns verdenskulturarv omfatter ikke kun selve Falu-minerne, men hele landskabet omkring byen Falu med dets historiske rødmalede kvarterer og landlige minedistrikt.

REJS TIL DALARNA OG FALUN TIL SOMMER

Bo på First Hotel Grand i Falun.

Den Botniske Bugt (Sveriges østkyst)

Den smukke kyst langs den Botniske Bugt strækker sig 850 km fra Gävle i syd til Haparanda, på grænsen til Finland, i nord. Den lange og snoede E4 fører dig gennem inspirerende byer og lokalsamfund, alt sammen inden for rimelige køreafstand.

Oplev steder, hvor elve fra fjeldene i vest møder den Botniske Bugt, og udforsk den utroligt varierede skærgård og kystlinje ved Höga Kusten og Kustvägen.

LÆS MERE OM DEN BOTNISKE BUGT

Oplev den smukke kyst og bo på et af vores hoteller: First Hotel Statt i Söderhamn, First Hotel Strand i Sundsvall, First Hotel Stadt i Härnösand, First Hotel Kramm i Kramfors, First Hotel Statt i Örnsköldsvik og First Hotel Dragonen i Umeå.

Ferieparadiset Gotland

Ferieparadiset Gotland er en meget populær sommerdestination. Her er smukke strande med finkornet sand, spændende grotter og laguner, hyggelige restauranter og en af ​​Sveriges bedste golfbaner: Visby GK. Derudover er der mange udstillingslokaler og gallerier rundt omkring på øen, der viser gotlandsk design indenfor keramik, beton, uld, læder og tekstiler.

Visby med dens verdenskulturarv er blevet kåret som en af ​​de bedst bevarede middelalderlige Hansestæder, så det er ingen tilfældighed, at der netop her afholdes middelalderuge hvert år.

LÆS MERE OM GOTLAND

Bo på First Hotel Kokoloko, som har swimmingpool, jacuzzi, sauna, udendørsbar og parkering lige uden for indgangen. Eller tag turen til den naturskønne Kappelshamnsviken på det nordlige Gotland og bo i en af de fine premium-villaer på Västös Strand by First Hotels.