Gå til hovedindhold

Sommerferie i Øst- og Sørlandet

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Sommerferie i Øst- og Sørlandet

Norge er flot om sommeren og byder på mange spændende aktiviteter for både børn og voksne. Hvad med at besøge landets største indsø i Hamar og en af landets største familieparker i Lillehammer?

Oplev Hamar
Hamar er det perfekte sted for alle, der vil have en aktiv ferie, og der er et bredt udvalg af aktiviteter og attraktioner. Hamar ligger ved Mjøsa, Norges største indsø. Her kan du sejle med Skibladner, som er verdens ældste aktive hjuldamper, og nyde det flotte landskab ved Mjøsa.

Domkirkeodden på Hamar ligger Hedmarksmuseet, som er et af Norges største middelaldermuseer. Museet formidler historie fra vikingetiden og frem til i dag. Det har også landets største museumsurtehave med over 400 forskellige planter.

Vikingskipet er en moderne multihal med spændende arkitektur. Her afholdes der hvert år mange store messer og kulturarrangementer. Anlægget blev bygget til OL i Lillehammer i 1994 og er blandt verdens største skøjtehaller.

Oplev Lillehammer
Lillehammer-regionen tilbyder et bredt udvalg af udendørsaktiviteter. Lillehammer og Gudbrandsdalen er et eldorado for børnefamilier, hvad enten I planlægger sommerferie, miniferie eller weekendtur.

Foto: Brox - Visitnorway.com

Tag en tur til Hunderfossen Familiepark, som er blandt Norges største af sin slags. Familieparken har et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser for børnefamilier med hovedfokus på familier med børn i alderen 1-13 år.

Besøg Barnas Gård, som ligger kun nogle få meter fra Hunderfossen Familiepark. På Barnas Gård kan både små og store hygge sig sammen med dyrene. Her har du mulighed for at made lammene, hoppe rundt sammen med gederne eller mærke varmen fra en kanin i favnen.

Tag turen til Maihaugen, som er et af Norges største museer. Maihaugen er et levende museum, der byder på både kulturoplevelser og familieaktiviteter. Om sommeren er der en masse aktiviteter, vandrespil og omvisninger for folk i alle aldre på friluftsmuseet.

Bo på First Hotel Breiseth, som ligger tæt på alle attraktioner i Lillehammer.

Tjek ind på et af vores hoteller, og nyd nogle dejlige feriedage. Vi serverer en skøn morgenmad og reder din seng, så du kan bruge tiden på lige præcis det, du har lyst til!