Gå til hovedindhold

Sådan optjener du FirstCoins

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

Sådan optjenes FirstCoins // Medlemsniveauer

Her kan du læse om, hvordan du optjener FirstCoins samt om de forskellige medlemsniveauer.

2.1 Der optjenes FirstCoins baseret på din omsætning hos First Hotels.
På våre partnerhotell, omtalt som by First Hotels* vil man kun opptjene FirstCoins ved direkte booking på nettsiden vår www.firsthotels.no.

Et medlem tjener mellem 2 – 5 % afhængigt af medlemsniveau. Læs mere under pkt. 3.10. Værdien af FirstCoins svarer altid til norske kroner (1 FirstCoin = 1 NOK), og værdien omregnes til lokal valuta, når FirstCoins anvendes uden for Norge.

2.2 Medlemmet er selv ansvarlig for at opgive sin First Member ID (e-mailadresse) ved bestilling af ophold samt ved indtjekning på hotellet.

2.3 FirstCoins optjenes kun på egen overnatning. Ved betaling af andres ophold optjenes der ikke point.

2.4 FirstCoins kan kun optjenes af ét medlem pr. værelse.

2.5 FirstCoins og overnatninger registreres fra den dato medlemskabet bliver oprettet. Efterregistrering af ophold, som er foretaget inden indgåelse af medlemskabet, er ikke mulig.

2.6 Der tildeles ikke bonuspoint på baggrund af den omsætning, som betales med FirstCoins. Ved delbetaling optjenes FirstCoins for den del, som ikke er betalt med FirstCoins.

2.7 De fleste ordinære priser, kampagnepriser på vores hjemmeside samt aftalepriser giver ret til bonusoptjening. Der optjenes ikke FirstCoins ved overnatninger booket via tredjepartshjemmesider (som f.eks. hotels.com, expedia.com, booking.com) eller for gratisnætter, bonusovernatninger (dvs. SAS EuroBonus og SJ Prio bonusnætter), bookinger foretaget via turoperatører, specifikke langtidslejepriser eller ved sponsorpriser eller andre specialaftaler.
Alt personligt ekstraforbrug, som du betaler for på hotellet, og som ikke står nævnt i punkt 2.9, giver bonusoptjening, dersom købet er foretaget i kombination med en booking, som er gyldig for optjening af FirstCoins.
FirstCoins kan kun optjenes ved First Hotels egne serveringssteder og kun i restauranter som drives af First Hotels.

2.8 Ved ophold på Partnerhotell/by First Hotels* vil det kun være muligt at modtage bonusoptjening, hvor reservationen foretages fra www.firsthotels.no. Du skal først logge ind på din First Member-profil for at modtage kampagnepriser og tjene FirstCoins. Det er også muligt at optjene point hos vores partnere, se afsnit 1.10 og 1.11.

2.9 FirstCoins optjenes ikke for betaling af varer og tjenester, som hotellet ikke producerer selv eller har indtægter fra, eksempelvis eksterne udlæg, parkeringstjenester, vaskeritjenester eller pengespil.

2.10 Ved kursus- og konferenceaktivitet gives der ikke FirstCoins for leje af mødelokaler eller køb af dagpakker. Ved overnatning optjenes FirstCoins for dette separat.

2.11 Optjente FirstCoins forfalder automatisk efter 3 år, altid den 31/12. FirstCoins er gyldige det år, hvori de optjenes samt de 3 hele efterfølgende år. Eksempelvis vil FirstCoins optjent i august 2023 forfalde den 31/12 2026.

2.12 Ved brug af FirstCoins anvendes altid de ældste point først.

2.13 Efterregistrering af point kan foretages ved at logge ind på medlemssiderne på First Hotels hjemmeside eller via e-mail First Member Support eller alternativt på det hotel, hvor medlemmet overnattede. Frist for efterregistrering er 6 måneder efter afrejsedatoen, hvor der tjekkes ud.

2.14 Optjente FirstCoins tilskrives din First Member-konto umiddelbart efter der tjekkes ud fra hotellet.

MEDLEMSNIVEAUER
2.15 First Member har fire medlemsniveauer: Silver, Gold, Platinum og Black. Dit medlemsniveau bestemmes af antallet af gyldige overnatninger (se pkt. 2.7) du har foretaget i løbet af 3 hele år plus det år, hvori du blev medlem (gældende fra og med 1. januar 2018).

Så snart du opnår et nyt niveau, bliver du opgraderet og beholder dette niveau i 3 år. Antallet af nætter som kræves for hvert niveau er:
Silver: Velkomstniveau
Gold: Efter at have boet i 3 nætter
Platinum: Efter at have boet i 15 nætter
Black: Efter at have boet i 30 nætter

* Partner hotell / by First Hotels er følgende hoteller:
 - Brommavik Hotel - First Partner Collection
 - Bryne Hotell - First Partner Collection
 - City Central Hotel Örebro - First Partner Collection
 - Foldens Hotel - First Partner Collection
 - Hotel Frederikshavn - First Partner Collection
 - Hotel Skandia - First Partner Collection
 - Hotel SØMA - First Partner Collection
 - Hotell Kung Gösta - First Partner Collection
 - Hotell Kvarntorget - First Partner Collection
 - Hotell Rådhuset - First Partner Collection
 - Kysthotellet - First Partner Collection
 - Montra Skaga Hotel - First Partner Collection
 - Prinsen Hotel - First Partner Collection
 - Skagen Hotel - First Partner Collection
 - Skagen Motel - First Partner Collection
 - Skårungen - First Partner Collection
 - The Studio Hotel - First Partner Collection
 - Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner Collection
 - Q Apartments - First Partner Collection
 - Queen’s Hotel - First Partner Collection
 - Västös Strand by First Hotels