Gå til hovedindhold

Medlemskab

Book ophold

Fleksibel på datoer? Vis i lavpriskalender
Ved booking af mere end seks rum, tag direkte kontakt med hotellet. Specielle bookingvilkår kan gælde.

1. medlemskab af First Member // Samtykke & kommunikation

Her kan du læse medlemsvilkårene for First Hotels loyalitetsprogram, First Member.

Medlemskab af First Member gives kun til personer over 18 år. Firmaer og andre juridiske enheder kan ikke blive medlem af First Member. Medlemskabet er personligt.

1.2 Det koster ingenting at blive medlem af First Member, men kvalificerende køb er en forudsætning for optjening af FirstCoins. Undtaget er velkomstbonussen på 50 FirstCoins.

1.3 Ved oprettelse af medlemskab sendes al information om medlemskabet til den opgivne e-mailadresse. Der udstedes ikke fysiske medlemskort.

1.4 Den angivne e-mailadresse anvendes som First Member ID og er medlemmets brugernavn.

1.5 Ved misbrug af medlemskabet, brud på medlemsvilkårene, generende opførsel på vore hoteller samt ved kriminelle handlinger eller lignende forbeholder First Hotels sig retten til at afslutte medlemskabet og slette optjente point.

1.6 Som medlem kan du når som helst selv vælge at afslutte dit medlemskab. Opsigelsen skal ske skriftligt til firstmember@firsthotels.dk. Se vor persondatapolitik for yderligere information om behandling og sletning af personoplysninger.

1.7 Medlemmet forpligter sig til at holde sig opdateret om First Member-programmets betingelser samt indhold.

SAMTYKKER & KOMMUNIKATION

1.8 Ved undertegnelse af medlemskab i First Member bedes medlemmerne om at samtykke til at tage imod information og tilbud fra First Hotels om virksomhedens og deltagende partneres produkter. Medlemmerne skal give samtykke til at modtage dette via e-mail, telefon, /sms og andre digitale kanaler for at kunne gå med i programmet, men kan derefter hvornår som helst ændre sit samtykke.

First Hotels udsender information, nyheder og segmenteret tilbud baseret på personoplysninger, bookinghistorik og kampagnerespons via e-mail, sms og anden digital markedsføring. Dermed kan medlemskabet give en bedre oplevelse til den, der har givet samtykke.

Medlemmernes samtykke er frivilligt og hele eller dele af samtykket kan ændres hvornår som helst. Samtykket administreres på ved at logge ind på sin medlemskonto ("Opdatere min profil").

1.9 De registrerede personoplysninger bliver kun behandlet og lagret for at kunne give information om samt administrere medlemskabet, og for at kunne koordinere tilbud og aktiviteter. Ønsker medlemmet at modtage bonuspoint fra en af vore partnere, jf. pkt. 1.11, vil personoplysninger og overnatningshistorik blive overført til disse.

1.10 First Member-medlemskabet kan ikke benyttes i kombination med andre loyalitetsprogrammer, og hvad angår vore samarbejdspartnere SJ Prio og SAS EuroBonus, så har du mulighed for at vælge at optjene point på dine ophold enten hos SJ Prio eller SAS EuroBonus – foruden at optjene FirstCoins. Det er ikke mulig at optjene point på alle 3 loyalitetskonti samtidigt.

1.11 Det er kun mulig at optjene enten SAS EuroBonus eller SJ Prio-point på First Hotels forudsat, at man er registreret som First Member.